«Άναυδοι παρατηρούμε τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες που εξελίσσονται στο Δήμο Αρταίων, με στόχο την ικανοποίηση του ενός ή των λίγων εις βάρος των πολλών!

Ως παράταξη «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» καταγγέλλουμε τις μικροπολιτικές και αντιδημοκρατικές διαδικασίες του κ. Τσιρογιάννη, ο οποίος έχει μετατρέψει το Δημαρχείο Άρτας σε τσιφλίκι του, προωθώντας τον προεκλογικό του αγώνα μέσα από μη νόμιμες διαδικασίες και πολιτικές προπαγάνδας.

«Έπεα πτερόεντα» χαρακτηρίζονται οι συμβουλές του Δημάρχου Αρταίων για πολιτικό πολιτισμό καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, καθώς οι πολιτικές που χρησιμοποιεί ο ίδιος και η παράταξή του αφήνουν βαριά ανήθικο και απαράδεκτο αποτύπωμα στις προεκλογικές διαδικασίες που εξελίσσονται το τρέχον διάστημα.
Η άσκηση της πολιτικής με τρόπο που να εξυπηρετεί ατομικά και στενά, η κοινώς λεγόμενη κοντόφθαλμη μικροπολιτική, ως παράταξη «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» δεν μας αντιπροσωπεύει επ’ ουδενί! Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες έντονων παραπόνων από συνδημότες μας για ικανοποίηση ατομικών αιτημάτων εις βάρος του γενικότερου συνόλου των συνδημοτών μας. Χαλίκια και «σακούλες» δίνονται σε κάποια σπίτια, σε κάποιες ιδιοκτησίες εις βάρος των υπόλοιπων κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων. Οι δημότες της Άρτας πληρώνουν στο σύνολό τους για την προμήθεια χαλικιών και άλλων υλικών, που πηγαίνουν - χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εκλεγμένων τοπικών συμβούλων, αλλά ούτε καν τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων των τοπικών συμβουλίων- σε ιδιωτικές περιουσίες, αυλές και κτήματα καθ’ υπόδειξη μη εκλεγμένων υποψήφιων συμβούλων της παράταξης “Αρτινών Συνεργασία”.
Ως παράταξη καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές, τέτοιες πολιτικές που όχι μόνο δεν εξελίσσουν την τοπική κοινωνία μας οδηγώντας την ένα βήμα μπροστά, αλλά αντιθέτως την οδηγούν στην παρακμή και την ανισότητα, μέσα από ολιγαρχικές πολιτικές που ικανοποιούν τα συμφέροντα του ενός ή των λίγων εις βάρος των πολλών»!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top