«Στην Άρτα είμαστε έρμαια των επιθυμιών ενός εγωκεντρικού ατόμου. Όμως όλα έχουν τα όριά τους! Τα εννιά χρόνια μιας συνολικής προσπάθειας μηδενίζονταν. Η αρχική ομάδα απομονώθηκε και όποιος τολμούσε να διαφωνήσει, έστω και κατ’ ιδίαν, έβρισκε το δρόμο της περιθωριοποίησης…»

Τα παραπάνω τόνισε σήμερα το βράδυ στην κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ.
Και πρόσθεσε: «… Δεν έφυγα κρυπτόμενος. Αναγνώρισα ότι η μεγάλη μου ευθύνη είναι να αλλάξω αυτή την κατάσταση...».

Το κείμενο της ομιλίας του έχει ως εξής:

«Αρτινοί και Αρτινές,
Φίλες και φίλοι, επίσημοι καλεσμένοι μας
είναι τιμή για το Συνδυασμό μας και για εμένα προσωπικά, που βρίσκεστε σήμερα εδώ!
Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί αυτό που όλοι βλέπουμε είναι το μήνυμα της νίκης για τις δημοτικές εκλογές
Είναι το μήνυμα της αλλαγής για τις ζωές όλων μας
Είναι το μήνυμα της επανεκκίνησης για τον Δήμο Αρταίων, για την πόλη και τα χωριά της.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς  για την παρουσία σας!
Ευχαριστώ και όλους εσάς που δεν καταφέρατε να είστε μαζί μας απόψε, ξέρω όμως ότι είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε...είστε μαζί μας κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα...
Στέκομαι εδώ μπροστά αγαπητοί μου φίλοι και σας κοιτάζω στα μάτια.  Και αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος, επειδή είμαστε εδώ σήμερα όλοι μαζί για να δηλώσουμε ότι υπάρχει ένας νέος δρόμος για το Δήμο μας.
Απόψε από εδώ στέλνουμε, όλοι μαζί, το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ και της Ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο …….
Έχουμε αξίες και αρχές, εμπειρία, ικανά στελέχη και διάθεση για συνεργασία, συνεννόηση και συνέργεια!
Ο Δήμος πρέπει να ανακτήσει το ανθρώπινο πρόσωπό του, να εκφράσει τις αξίες της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης , να δρομολογήσει έργα και διαδικασίες για την ανάπτυξη στον τόπο μας. Με όραμα και πρόγραμμα!
Πρέπει να μπει ένα τέλος στην απάθεια και την απραξία.
Πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας.
Ο Δήμος Αρταίων πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων!
Στοχεύοντας στην  ανάπτυξη με σχέδιο και πράξη, με υγιή επιχειρηματικότητα, προσβασιμότητα για όλους, αλλά και  εντιμότητα και διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου και όλες τις διαδικασίες.
Συνδημότες και συνδημότισσες,
Φτάσαμε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου! Ήταν μια περίοδος έντονου διαλόγου! Συζητήσαμε με όλους τους Δημότες μας, στην πόλη και στα χωριά μας, με τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών, με εκπροσώπους των φορέων της περιοχής μας! Αφουγκραστήκαμε τις αγωνίες σας, ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα της περιοχής σας, ακούσαμε γνώμες και απόψεις, σκέψεις και προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας.  
Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να υπηρετήσουμε τον τόπο και τους συνδημότες μας.
Αγαπητοί συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι.....
Δεν ξυπνήσαμε μια μέρα ξαφνικά και είπαμε ότι πρέπει να γίνουμε δημοτική αρχή.
Είμαστε μέρος της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, οι οποίοι έβλεπαν ότι κάτι δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια.
Είμαστε μέρος των δημοτών, οι οποίοι έβλεπαν μέρα με τη μέρα η διοίκηση του Δήμου Αρταίων να διακατέχεται από μια αλαζονεία της εξουσίας
Είμαστε οι αρτινοί, που είδαμε να κλείνουν οι πόρτες στους δημότες, να λαμβάνονται αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, να μεταλλάσσεται ο Δήμος από κοινότητα πολιτών σε ενός ανδρός αρχή.
Όλα αυτά φίλες και φίλοι, είχαν ένα αποτέλεσμα…
Ο Δήμος Αρταίων άρχισε σιγά- σιγά να περιθωριοποιείται, να μην συνεργάζεται με τους φορείς της κεντρικής διοίκησης και της περιφέρειας, να αποκτάει χαρακτήρα δημαρχοκεντρικό.
Ο Δήμαρχος Αρταίων δεν μιλούσε για πολλά χρόνια με τον Περιφερειάρχη.
Ο Δήμαρχος Αρταίων δεν επικοινωνούσε με τους βουλευτές της περιοχής
Ο Δήμαρχος Αρταίων δεν μιλούσε με τους φορείς της Άρτας
Ο Δήμαρχος Αρταίων δεν συνεννοούνταν με τους υπαλλήλους του Δημαρχείου, με τους συνεργάτες του, με τους αντιδημάρχους
Και το χειρότερο.....
Ο Δήμαρχος Αρταίων δεν είχε καμία επικοινωνία με τους δημότες.
Οι κλειστές πόρτες, οι κομμένοι δίαυλοι επικοινωνίας, η αδιαφορία απέναντι στα προβλήματα του Δήμου και την καθημερινότητα των πολιτών, μας οδήγησαν στο τέλμα.
Μόνο σε έναν τομέα ο Δήμαρχος πήγαινε καλά: στην επικοινωνιακή υποστήριξη του προφίλ του, με επικοινωνιολόγους, φωτογράφους και Γραφείο Τύπου, προφανώς πληρωμένους από τα χρήματα των δημοτών.
Όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο ο συνδυασμός μας, όσο και ο ίδιος προσωπικά δεχτήκαμε λάσπη!
Από ποιους; Από εκείνους που μέχρι χθες «έκλειναν την πόρτα στον πολίτη»; Από εκείνους που εδώ κι ένα μήνα «δαπανούν αλόγιστα χιλιάδες ευρώ, για να εξασφαλίσουν ψηφοδέλτιο, προεκλογικό αγώνα και μια ακόμα πενταετία στο Δήμο», κάνοντας πάρτι αναθέσεων;
Όλο αυτό το διάστημα σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, διατηρήσαμε την αξιοπρέπειά μας και το ήθος μας. Επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε με τους άλλους. Επιλέξαμε να βρεθούμε δίπλα σας, να σας ακούσουμε και να μας ακούσετε. Να μεταφέρουμε το πρόγραμμά μας.
Φίλες και φίλοι,
Κάνω την αυτοκριτική μου.
Για μεγάλο διάστημα, εγώ και πολλοί συνεργάτες μου, κάναμε τον σάκο του μποξ. Απορροφήσαμε τα χτυπήματα των δημοτών και σε μεγάλο βαθμό, παρατείναμε αυτήν την κατάσταση…
Δεν μπορώ να μην αναλάβω τις ευθύνες μου, σε ό,τι με αφορά.
Όμως όλα έχουν τα όριά τους!!!
Οι καθυστερήσεις στα μεγάλα έργα, οι αναβολές στις εκτελέσεις των αποφάσεων, τα αδικαιολόγητα πισωγυρίσματα σε ζητήματα όπως π.χ. η θέση του επιχειρηματικού πάρκου, έδειχναν αυτό που όλοι φοβόμαστε: ότι στην Άρτα δεν υπήρχε κανένα σχέδιο, ότι στην Άρτα είμαστε έρμαια των επιθυμιών ενός εγωκεντρικού ατόμου…
Τα εννιά χρόνια, μιας συνολικής προσπάθειας μηδενιζόταν… Η αρχική ομάδα απομονώθηκε και όποιος τολμούσε να διαφωνήσει, έστω και κατ’ ιδίαν, έβρισκε τον δρόμο της περιθωριοποίησης.
Δεν έφυγα όμως κρυπτόμενος.
Αναγνώρισα ότι η μεγάλη μου ευθύνη είναι να αλλάξω αυτή την κατάσταση.
Γι’ αυτό και σήμερα, κοιτώντας έναν προς ένα στα μάτια, γνωρίζω ότι όλοι εσείς, όλοι εμείς  είμαστε εδώ κινούμενοι από την ίδια κινητήριο δύναμη. Ένα ποτάμι αγάπης για τον όμορφο τόπο μας και ταυτόχρονα ένα ποτάμι οργής για τα χρόνια που χάσαμε...
Πάμε μπροστά, επειδή αισθανόμαστε ότι εμείς έχουμε την ευθύνη για να κάνουμε την αλλαγή στον τόπο!
Κοιτάξτε γύρω σας… Η ευθύνη, σήμερα έγινε μια ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ…
Σήμερα όλοι εμείς γνωρίζουμε ότι την Κυριακή ο Δήμος Αρταίων αλλάζει πρόσωπο,
Την Κυριακή ο Δήμος Αρταίων αλλάζει πορεία
Την Κυριακή ο Δήμος Αρταίων αλλάζει συμπεριφορά…
Ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους σωτήρες, δεν έχει ανάγκη από αρχηγοκεντρικούς συνδυασμούς, δεν έχει ανάγκη από ξεπερασμένα και πεπαλαιωμένα αυτοδιοικητικά μοντέλα.
Εμείς, και τονίζω το «εμείς» οραματιζόμαστε ένα νέο αυτοδιοικητικό μοντέλο, με έμπειρα, αλλά και νέα πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες.
Οραματιζόμαστε, και με τη δική σας θέληση θα το κάνουμε πράξη, ένα συμμετοχικό και συλλογικό αυτοδιοικητικό μοντέλο με απαρέγκλιτη πίστη στη δημοκρατία, που θα είναι στην υπηρεσία του «εμείς» και όχι στην αλαζονική κυριαρχία του «εγώ».
Δεν θέλουμε να είμαστε απλοί διαχειριστές της τοπικής εξουσίας, που καταναλώνει συνολικά τις δράσεις της σε αυτονόητες ευθύνες και υποχρεώσεις.
Ο συνδυασμός μας στέκεται με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντί σας και σας καλεί να συμπορευτούμε για να φέρουμε τον δημότη στη θέση που του αξίζει, περήφανο και διεκδικητικό για ένα καλύτερο αύριο.
Δεν θέλουμε τον δημότη χειραγωγημένο και όμηρο των υποσχέσεων του Δημάρχου. Θέλουμε το δημότη περήφανο και συμμέτοχο στα δημοτικά πράγματα, καθοδηγητή και αρωγό των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και ταυτόχρονα ελεγκτή της.
Αρτινοί και αρτινές
Γνωρίζω ότι το διάστημα αυτό και για εσάς δεν ήταν εύκολα τα πράγματα.
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια λυσσώδη πάλη απέναντι σε συμπεριφορές, χαλκεία και λάσπη, που πρώτη φορά το πολιτικό σκηνικό αυτής της πόλης γνωρίζει.
Μην φοβάστε όμως φίλες και φίλοι,
Αυτή είναι η συμπεριφορά του κατεστημένου, το οποίο αισθάνεται να καταρρέει, αυτή είναι η αντίδραση του αδίκου, μπροστά σε ανθρώπους που κινούνται πολιτικά με κίνητρα αγαθά.
Πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι όλοι σας, γιατί να το γνωρίζετε, αν δεν ήσαστε εσείς, σήμερα δεν θα υπήρχε καμία άλλη επιλογή για την Άρτα.
Δικαιωθήκαμε από τις εξελίξεις, καθώς οι μέχρι πρότινος πυλώνες της αντιπολίτευσης στην Άρτα, που στηριζόταν σε κομματικά χρίσματα, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν συνδυασμούς δημοτικούς, δείχνοντας έτσι και την αναγκαιότητα ύπαρξης δυναμικών και ανεξάρτητων προσπαθειών με μόνο στόχο το καλό της πόλης μας!
Πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι, επειδή ο αγώνας μας και δικός σας αγώνας, είναι πάνω απ’ όλα μάχη αξιοπρέπειας, στάση ζωής και πάνω απ’ όλα συνειδητή απόφαση για την βελτίωση του μέλλοντός μας, του δικού μας και των παιδιών μας.
 
Φίλες και φίλοι,
Θα σταθώ έντιμα απέναντί σας.
Γνωρίζω ότι τις ημέρες αυτές είμαστε όλοι μας με την γλυκιά κούραση της προσμονής για το αποτέλεσμα.
Αυτό όμως πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς, πρέπει να μας κάνει πιο ενσυνείδητους.
Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην Άρτα. Και είμαι σίγουρος ότι θα το δώσουμε....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα εργαστούμε για το καλύτερο.
Θέλω να ξέρετε ότι εμείς δεν ήρθαμε να τιμωρήσουμε, δεν ήρθαμε να εκδικηθούμε, δεν ήρθαμε να καταδιώξουμε…
Αυτά είναι ταπεινά ένστικτα, τα οποία έχουμε αποδείξει ότι δε μας ταιριάζουν…
Αυτά είναι χαρακτηριστικά άλλων προσώπων, όχι πάντως του δικού μας συνδυασμού και αυτό το γνωρίζετε όλοι σας και αυτό το αναγνωρίζουν επίσης όλοι !
Εμείς, την επόμενη ημέρα, θα τείνουμε χείρα φιλίας, θα ζητήσουμε από όλους τους δημότες να συνεργαστούμε, θα ανοίξουμε τις πόρτες μας χωρίς να κοιτάζουμε τις προηγούμενες επιλογές του καθενός και της καθεμιάς.
Εμείς, ήρθαμε να διορθώσουμε μια κατάσταση και όχι να την διαιωνίσουμε…
Εμείς, ήρθαμε να επαναφέρουμε τις γκρεμισμένες γέφυρες με όσους μπορούν να συνεισφέρουν στον τόπο μας
Με τις κυβερνήσεις
Με την Περιφέρεια
Με τους φορείς της κοινωνίας και της οικονομίας
Και πάνω απ’ όλα με τους πολίτες, με όλους εσάς....
Οι πολίτες πρέπει να ξαναεμπιστευτούν το Δήμο τους.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρουν λύση στο πρόβλημά τους.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν κάποιον αρωγό στην δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν.
Γι’ αυτό συνδημότισσες και συνδημότες,
Η πρότασή μου, που τελευταία ανακοίνωσα είναι η σύσταση ενός Αντιδημάρχου με την αποκλειστική αρμοδιότητα να λαμβάνει γνώση των προβλημάτων των πολιτών σε σχέση με την καθημερινότητά τους και να δίνει λύσεις…
Έχουμε εισάγει την πρόταση του Γραφείου Επιχειρηματικότητας και προώθησης προϊόντων, καθώς και Γραφείο εξυπηρέτησης Αγροτών, που θα μπορεί να ενημερώνει, να δίνει διέξοδο στη γραφειοκρατία και να προωθεί τα προϊόντα του τόπου μας.
θα προχωρήσουμε στη θεσμοθέτηση τακτικών διαβουλεύσεων της Δημοτικής Αρχής με τους δημότες μας σε κάθε χωριό του Δήμου Αρταίων.
θα εντάξουμε στη λειτουργία του Δήμου μας, «την ώρα του Δημότη», στο δημοτικό συμβούλιο ,(το οποίο περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμά μας), όπου θα έχουν λόγο όσοι δημότες μας επιθυμούν να κάνουν τις προτάσεις τους και τα αιτήματά τους, αλλά και θα απαντάω με τους συνεργάτες μου για τα πεπραγμένα του Δήμου , προβαίνοντας έτσι σε ενημέρωση για ότι τυχόν ζητηθεί, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη για τα όσα τρέχουν, όπως επίσης οφείλω να επανεξετάσω όλα τα μεγάλα έργα που δεν προχώρησαν. Γιατί την επόμενη ημέρα των εκλογών ο Δήμαρχος θα πρέπει να είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών , θα πρέπει να ενεργεί ενωτικά και αυτό έχω σκοπό να πράξω, κοιτώντας όλους εσάς στα μάτια και λέγοντάς σας την αλήθεια για όσα μπορούν ή δεν μπορούν να γίνουν.      
Αν ένας Δήμος δεν λειτουργεί για να βοηθά τους δημότες του, καλύτερα να κλείσει…
Δεν υπάρχει πια το ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Πλέον θα αναζητούνται ΛΥΣΕΙΣ, θα αναζητούνται ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ…
Φίλες και φίλοι,
Μιλάμε για μια ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Δήμου Αρταίων…
Σήμερα ο Δήμος Αρταίων είναι ένας φορέας Δημαρχοκεντρικός. Εμείς θέλουμε να επανεκκινήσουμε τον τρόπο λειτουργίας και η Άρτα να γίνει ΠΟΛΙΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ.

Οι πολίτες πρέπει να είναι το κέντρο του Δήμου.
Από τους δημότες, με τους δημότες και για τους δημότες!
Οτιδήποτε άλλο, είναι αντίθετο με τη Δημοκρατία, με τους θεσμούς της και βέβαια με τη λογική…
Και τι δεν ακούμε το τελευταίο διάστημα…
Ότι αν εκλεγούμε, θα κλείσουν οι κάνουλες των χρηματοδοτήσεων για την Άρτα,
Ότι αν εκλεγούμε, δεν θα μας παίρνουν σοβαρά στα Υπουργεία για την Άρτα,
Ότι αν εκλεγούμε, θα μείνουν τα έργα και οι συμβάσεις ανολοκλήρωτα για την Άρτα…
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι αν εκλεγούμε, θα είναι το τέλος για την Άρτα…
Αρτινοί και Αρτινές,
Ότι θα είναι το τέλος, εμείς συμφωνούμε…
Δεν θα είναι όμως το τέλος για την Άρτα,
Θα είναι το τέλος για την αλαζονεία της εξουσίας
Θα είναι το τέλος για την εμμονή της καρέκλας
Θα είναι το τέλος για την απομόνωση της διοίκησης
Θα είναι το τέλος μιας εποχής, που σήμερα ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ένα ποτάμι δημοτών, πολιτών με δημοκρατικές ευαισθησίες και με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην Άρτα, θα την παρασύρει και θα κλείσει την εποχή αυτή οριστικά…
Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί μου συνεργάτες,
Είμαι συγκινημένος, γιατί με τον καθένα σχεδόν από εσάς, μιλήσαμε, δώσαμε την ψυχή μας, δεσμευτήκαμε για κάτι ανώτερο. Ήμασταν λίγοι και γίναμε πολλοί, γεμίσαμε ελπίδα και αισιοδοξία. Ήμασταν στο περιθώριο και είμαστε σήμερα ένα σκαλί πριν την επίτευξη των στόχων μας. Βλέπαμε παντού αδιαφορία και απάθεια για όσα συνέβαιναν γύρω μας και αύριο θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας για έναν καλύτερο τόπο.
Γνωρίζω ότι αυτό είχε η Άρτα μεγάλη ανάγκη…
Μια ελπίδα, μια προοπτική, μια εικόνα ότι τα πράγματα δεν μπορεί να μην αλλάζουν.
Δεν είμαστε δύναμη αντίδρασης. Είμαστε δύναμη δημιουργίας. Είμαστε οι άνθρωποι του μόχθου, της εργασίας, της αποδοτικότητας.
Είμαστε οι άνθρωποι εκείνοι, που ζούμε και αγαπάμε αυτό τον τόπο, από το πιο μικρό πετραδάκι, μέχρι το πιο μεγάλο βουνό, από τα χιονισμένα χωριά, μέχρι τις ακτές του Αμβρακικού.
Είμαστε αυτοί που είπαμε ότι αν δεν κάνουμε το βήμα εμείς, δεν πρόκειται να το κάνει κανείς. Και σήμερα είδαμε ότι τα βήματα έγιναν εκατομμύρια και οι σκέψεις έγιναν ιδέες, οι ιδέες έγιναν πράξεις και σε λίγες ημέρες, οι πράξεις θα φέρουν την μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Αρταίων.
Αν δεν το έκανες εσύ φίλε,
Αν δεν το έκανες εσύ φίλη μου,
Αν οι Αρτινοί δεν έπαιρναν τα πράγματα στα χέρια τους
Να είμαστε όλοι σίγουροι ότι δεν θα το έκανε κανείς Άλλος.
Σας ευχαριστώ λοιπόν, έναν προς ένα, μία προς μία…
Γιατί δώσαμε το μήνυμα της αληθινής δημοκρατικής ψυχής. Χωρίς κομματικές ταυτότητες, χωρίς χρίσματα και ευλογίες, χωρίς συναλλαγές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Δίνουμε το μήνυμα ότι η ΕΥΘΥΝΗ δεν είναι ΦΟΒΟΣ! Η ΕΥΘΥΝΗ είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Γι’ αυτό και ο συνδυασμός μας, ονομάστηκε
ΑΡΤΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΑΜΑΖΙ
Φίλες και φίλοι,
Το ποτάμι πίσω δε γυρίζει…
Σήμερα το μήνυμα της νίκης είναι το μήνυμά μας...
Μεταδώστε το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα της αισιοδοξίας, το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής:
Σε κάθε συμπολίτη μας
Σε κάθε σπίτι,
Σε κάθε δρόμο,
Σε κάθε γειτονιά,
Σε κάθε τοπικό διαμέρισμα,
Σε κάθε χωριό,
Σε όλη την πόλη,
Σε όλο το Δήμο…
Μεταδώστε το μήνυμα ότι πλέον η απόφαση των Δημοτών της Άρτας έχει ληφθεί ανεπιστρεπτί.
Κάνουμε ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στις ζωές μας, σβήνοντας τα αρνητικά του παρελθόντος.
Είμαστε όλοι μαζί, στην Άρτα της επόμενης ημέρας…
Είμαστε εδώ για να συνενώσουμε, να συνεργαστούμε, να ακούσουμε…
Στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της πόλης και των χωριών μας καμία και κανείς δεν περισσεύει!
Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με δύναμη καρδιάς και ψυχής για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Δεν σχεδιάζουμε το μέλλον του Δήμου μας μίζερα και με κλειστούς ορίζοντες.
Ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά για το Δήμο Αρταίων, όπως αξίζει και όπως του ταιριάζει.
Θέτουμε εν γνώσει μας υψηλούς, αλλά ευγενείς στόχους με τη δέσμευση ότι θα δώσουμε έναν ευγενή, δυναμικό και συνεργατικό αγώνα με όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες για να τους πετύχουμε.
Σε αυτόν τον αγώνα, φίλες και φίλοι, σας θέλουμε μαζί μας.
Στις 8 Οκτωβρίου δώστε μας δύναμη, να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας.
Δώστε δύναμη στην αξιοσύνη, την εμπειρία, σε φρέσκιες ιδέες, σε αυτούς που έχουν διάθεση να προσφέρουν.
Στο συνδυασμό μας είμαστε όλοι πρώτοι μεταξύ ίσων.
Δημιουργήσαμε ένα συνδυασμό από Δημότες για τους Δημότες.                                           
Μια ομάδα που θα αγωνιστεί σαν μια γροθιά για μια Δημοτική Αρχή που θα ΥΠΗΡΕΤΕΙ τον πολίτη…
Φίλες και φίλες,
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου....
Σας θαυμάζω έναν προς έναν και μία προς μία ξεχωριστά, επειδή εσείς είστε οι πρωταγωνιστές της μεγάλης αυτής προσπάθειας. Σας θαυμάζω γιατί εσείς θα είστε ο φορέας της μεγάλης αλλαγής που έρχεται… ευχαριστώ θερμά και όλους τους συνεργάτες μου, το ίδιο θαυμάζω κι εκείνους, ευχαριστώ επίσης θερμά την οικογένειά μου για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους....
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ!
Για μια ΑΡΤΑ προορισμό
Για μια ΑΡΤΑ των δημοτών
Για μια ΑΡΤΑ των παιδιών μας
ΟΛΟΙ Υπεύθυνα Μαζί για μια μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή!
Ραντεβού στις κάλπες!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!».


 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top