Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Την Άρτα επισκέφθηκε χθες 8 Μαίου 2024 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο όπου έγινε δεκτός με χαρά από τους πολίτες που ήθελαν να βρεθούν κοντά του και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του περιελάμβανε στις 10,30 έως 11,30 συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ με παραγωγικούς φορείς της περιοχής στο Επιμελητήριο της Άρτας.
Οι χρόνοι βέβαια του προγράμματος δεν τηρήθηκαν αφού σχεδόν ωριαία ήταν η απόκλιση από τον αρχικό σχεδιασμό με την συνάντηση με τους πολίτες στο Café Maxim να ξεφεύγει κατά πολύ αφού στην Κεντρική πλατεία ο κόσμος ήθελε να τον δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί του.
Συναντήθηκε με ιδιοκτήτες καταστημάτων και συνομίλησε μαζί τους ενώ αντάλλαξε απόψεις για τα κύρια προβλήματα της καθημερινότητας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την επίλυση τους.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στο Κέντρο της Πόλης και λίγο πριν κατευθυνθεί προς το εμβληματικό Μνημείο της Παναγίας της Παρηγορήτισσας σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ μεταξύ άλλων για τα το εάν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικές απαντήσεις για τα προβλήματα δημογραφικά και παραγωγικά που απασχολούν τον κόσμο ανέφερε:
«Έχει, αλλά, δυστυχώς, έχουμε απέναντί μας ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας που θέλει να αποπροσανατολίσει το λαό και να πει ότι μόνο οι δικές της, της ΝΔ, νεοφιλελεύθερες πολιτικές είναι εγγύηση για την ανάπτυξη, αλλά ο λαός ξέρει πολύ καλά και φαίνετε εδώ πέρα από την υποδοχή του, από τα παράπονα του, ότι αυτό που βιώνει είναι μία τεράστια αδικία μία οικονομική ανασφάλεια μία κοινωνική ανασφάλεια η οποία κάποια στιγμή πρέπει να πάρει απάντηση προς τους έλληνες πολίτες και αυτή η στιγμή θα είναι στις 9 Ιουνίου.
Είμαστε εδώ πέρα στην Άρτα που έχει αδικηθεί μαζί με πάρα πολλές πόλεις της περιφέρειας από τον σχεδιασμό της Κεντρικής Κυβέρνησης. Μία πόλη που έχει μεγάλη βάση στο πρωτογενή τομέα.
Συναντηθήκαμε σήμερα με φορείς. Για άλλη μία φορά ακούσαμε πως οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα δεν μπορούν να αντέξουν δεν μπορούν επιβιώσουν, οι καταναλωτές συγχρόνως δεν μπορούν και εκείνοι να επιβιώσουν και τελικά αυτό που συμβαίνει είναι στοχευόμενα  ολιγοπώλια, είτε είναι μεσάζοντες, είτε τρόφιμα είτε είναι στο ηλεκτρικό ρεύμα στις τράπεζες στα ψηφιακά έργα αυτά που ελέγχει η ευρωπαϊκή Εισαγγελία αυτή τη στιγμή. Κάποια στιγμή η χώρα της ατιμωρησίας πρέπει να αλλάξει και να γίνει η χώρας της αξιοκρατίας και της αξιοσύνης».
Η Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Ολγα Γεροβασιλή δήλωσε: «Αυτό που εισπράξαμε εμείς, αυτό που εισπράττουμε σήμερα είναι πίστη, αγάπη, αισιοδοξία ελπίδα ότι θα τα καταφέρουμε και αυτό το μήνυμα είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να περάσουμε για μία κοινωνία υψηλών προσδοκιών».
Ακολούθησε Ξενάγησή του στο εμβληματικό Βυζαντινό Μνημείο της Παναγίας της Παρηγορήτισσας και συνάντησή με εκπροσώπους του Συλλόγου εργαζομένων στην αρχαιολογία.
Στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον «Πρωτομάστορα» δίπλα στο Ιστορικό Γεφύρι της Άρτας πριν την αναχώρηση του  για τα Ιωάννινα επόμενο Σταθμό της Περιοδείας του στην Ήπειρο.




ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top