Εορταστική εκδήλωση – κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Νέας Δημοκρατίας Νομού Άρτας, σε συνδιοργάνωση με όλες τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.) του Νομού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 19:30, στο Café ΒΥΖΑΝΤΙΟ, με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Αθανάσιο Πλεύρη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Άρτα, και κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση του Πολιτικού του Γραφείου, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά θεσμικών επισκέψεων, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Άρτας κ. Γιώργο Στύλιο, καθώς και αιρετά στελέχη της Δ.Ε.Ε.Π. και των ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Άρτας.

Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται επισκέψεις στους εξής φορείς:

Ιερά Μητρόπολη Άρτης

Αστυνομική Διεύθυνση Άρτης

Δημαρχείο Άρτης

Γραφεία Νέας Δημοκρατίας Άρτης

Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα των επισκέψεων θα γνωστοποιηθεί σε επόμενο χρόνο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top