Απόλυτο σοκ για την τοπική κοινωνία της Άρτας το περαστικό που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες, όταν 21χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομική διεύθυνση τον βιασμό της από Πακιστανό και μάλιστα με την παρότρυνση και βοήθεια του αδερφού της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αδερφός της 21χρονης,  γνωστός στην κοινωνία της Άρτας αφού έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία σε φασαρίες που έχει πρωταγωνιστήσει, ήταν αυτός που εντόπισε τον Πακιστανό και του υποσχέθηκε σεξουαλική συνεύρεση με τη αδερφή του, έναντι του ποσού των 80 ευρώ.

Στα όσα ακολούθησαν, η νεαρή κοπέλα και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, όταν αντιστάθηκε, ο αδελφός της ήταν αυτός που τις κράτησε τα χέρια με αποτέλεσμα να υποστεί τον βιασμό.

Μετά το περιστατικό, η κοπέλα σε άθλια κατάσταση, βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν άμεσα και οι δύο άνδρες. 

Όπως  προαναφέραμε, ο αδελφός της νεαρής κοπέλας είναι γνωστός σε όλους στην πόλη της Άρτας, εμπλέκεται συνεχώς σε επεισόδια, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εδώ και πολύ καιρό, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έφτανε και σε αυτό το σημείο. 

                                                                                                           

                                                                                                                "Π"

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top