Συνελήφθησαν, σήμερα (20-12-2015) μετά τα μεσάνυχτα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, πέντε άτομα, για παράνομο «τζόγο» εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ). 

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν ένας 36χρονος, υπεύθυνος του καταστήματος και τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαποί ηλικίας 36, 56 και 34 ετών καθώς και ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διενέργεια  και συμμετοχή σε τυχερά – απαγορευμένα παίγνια, ενώ ο 42χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται. 

Ειδικότερα, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος, υπεύθυνος του καταστήματος, είχε διοργανώσει και συμμετείχε ως «dealer» στο απαγορευμένο παίγνιο «texas poker»  σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες. 

Για την συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι καταβάλλονταν από του παίκτες χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν σε ανάλογης αξίας μάρκες. 

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 

• ένα τραπέζι, ειδικά διαμορφωμένο για διενέργεια χαρτοπαιγνίων 

• το χρηματικό ποσό των (110) ευρώ  

• τριακόσιες (300) μάρκες διαφόρων χρωμάτων 

• μία (1) μάρκα που έφερε την επιγραφή dealer

• μία τράπουλα 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top