Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, διάρρηξη σε σπίτι  που έλαβε χώρα (29-01-2016) αργά το απόγευμα, στην Καλαμιά Άρτας.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 20, 19 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, βρέθηκαν χρυσά κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των (648,8) ευρώ καθώς και ένα κατσαβίδι,  την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες από κοινού, νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχαν διαρρήξει σπίτι ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής στην Καλαμιά Άρτας, απ΄ όπου αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ.

Το κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της κλοπής. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ   το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top