«Στόχος μου η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους…»!

Τα παρακάτω λόγια ανήκουν στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΙΣ, σε προσωπικό μήνυμα, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στην περιοχή μας.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Η τοποθέτησή μου στη θέση Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και θα ήθελα προς τούτο να ευχαριστήσω την φυσική ηγεσία του Σώματος.

Καταγόμενος από τη Ράχη Άρτας και υπηρετώντας επί σειρά ετών σε διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες του νομού, επιθυμώ κι εγώ ως Αρτινός, να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου σε όλο το νομό, ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για μία ποιοτικότερη και αποδοτικότερη αστυνόμευση της περιοχής μας, με βασικό γνώμονα την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, καθώς και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την εξυπηρέτηση τους σε θέματα που άπτονται στα καθήκοντα της αστυνομίας. 

Εκτιμώ ότι η άριστη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας με όλους τους Φορείς και Αρχές του Νομού μας θα συνεχιστεί και πιστεύω παράλληλα ότι τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης θα εξακολουθήσουν να είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας, προβάλλοντας το έργο της τοπικής Αστυνομίας.

Θα ήθελα να ευχηθώ στον προκάτοχό μου Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σκούμα, υγεία, δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου και να τον διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι Αξιωματικοί και το σύνολο του Αστυνομικού και Πολιτικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την εργατικότητα το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στον νομό μας, έχοντας ως γνώμονα την προστασία και την υπηρέτηση του πολίτη.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι ευελπιστώ στην αρωγή των πολιτών του Νομού Άρτας, η συνεργασία των οποίων με την Υπηρεσία μας κρίνεται αναγκαία για την επιτυχία στην αποστολή της, και να τους γνωρίσω ότι είμαι διαθέσιμος οποτεδήποτε επιθυμούν να ακούσω τα προβλήματα και τα παράπονά τους,  υποσχόμενος ότι θα συμβάλλω στην επίλυσή τους.»

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top