Πριν από περίπου 3 χρόνια είχαν γίνει εκλογές στο Επιμελητήριο Άρτας και κατόπιν  συμφωνίας της δεύτερης και της τρίτης παράταξης, εκλέχτηκε η νέα διοίκηση αυτού του τοπικού Μαζικού Φορέα, με πρόεδρο τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟ (από τον δεύτερο συνδυασμό) για την πρώτη τριετία και ακολούθως συμφωνήθηκε να τον διαδεχθεί ο επικεφαλής του τρίτου συνδυασμού ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ.

Έτσι έμεινε στην απέξω ο πρώτος συνδυασμός του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΙΟΥ, που είχε συγκεντρώσει ποσοστό 43%.
Τότε ΜΟΝΟΝ ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είχε επισημάνει το λάθος της συμφωνίας ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΥ – ΧΟΥΛΙΑΡΑ και εισπράξαμε τις αντιδράσεις από τον τελευταίο.
Και ήρθε η ώρα της δική μας δικαίωσης!
Διότι η αρχική συμφωνία ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΥ – ΧΟΥΛΙΑΡΑ, την ώρα της υλοποίησής της, την ώρα της αλλαγής ηγεσίας, εμφανίζεται… ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ!
Θα υπάρξει τώρα ρήξη μεταξύ των δύο εταίρων;
Το πιο πιθανό!
Διότι αυτού του είδους οι συμφωνίες, στην πράξη σπάνια υλοποιούνται.
Καθόσον η αλλαγή Προέδρου, είναι υπόθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κι όχι των επικεφαλής των συνδυασμών.
Κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ορατό.

Μεταφέρουμε παρακάτω τα σχετικά σχόλιά μας εκείνης της περιόδου (19-1-2018), γύρω από αυτή την συμφωνία, την οποία ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» τη χαρακτήρισε επιζήμια για την περιοχή μας:

* «Πάμε και στα… επιτοπίως και στις εκλογές στο Επιμελητήριο της Άρτας.

* Οι νικητής αυτών των εκλογών, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ, με το εντυπωσιακό ποσοστό του 43%, έμεινε «εκτός νυμφώνος»!

* Με τη «νύφη κοιμήθηκε ο δεύτερος, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ και ο… «κουμπάρος» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ.

* Στους δύο, δεν χώραγε ακόμη ένας;

* Δεν θα ήταν καλύτερα για το Επιμελητήριο της Άρτας και για τον εμπορικό, επιχειρηματικό και παραγωγικό κόσμο της περιοχής μας, στη νέα Διοίκηση να συμμετέχουν αναλογικά και οι τρεις παρατάξεις;

* Για εμάς, αυτό θα ήταν το ιδανικό!

* Τώρα γιατί δεν έγινε, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι λόγοι.

* Λόγοι που θα πρέπει να γίνουν και γνωστοί και ανάλογα να αξιολογηθούν, να εκτιμηθούν και να καταλογιστούν και ευθύνες, αν υπάρχουν.

* Ο Χρήστος Κολιός απέδωσε τη «συμπριά» των άλλων δύο σαν πολιτικό… «προϊόν»! Μήπως έχουν ή πρέπει κάτι να πούνε οι άλλοι… δύο;»

Λ.Σ.


ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top