Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν, σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά… νταραταζούμ!

Ζήτω το Έθνος, ζήτω  η Μέρκελ, ζήτω και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Ο οποίος Πάνος Καμμένος, αφού τρομοκράτησε όλη την Ευρώπη με την απειλή της εξαγωγής τζιχαντζιστών στη Γερμανία και με την «ανατίναξή» της, άλλα… Κούγκι, επέβαλε και στην «Ριζοσπαστική Αριστερά της Προόδου κ.λπ.», νταούλια και ζουρνάδες, στον φετινό γιορτασμό της 25ης Μαρτίου!

Ώρε Πάνο Καμμένε, να σε έχει ο Θεός καλά!

Μας ζωντανεύεις μνήμες, «εθνικού μεγαλείου»!

Της «εθνικής επανάστασης» του Γ. Παπαδόπουλου!

Τότε που οι 9 στους 10 έλληνες χόρευαν το «Γειά σου Γιώργο Παπαδόπουλε» και μετά την κατάρρευση της χούντας, οι 9 στους 10 έγιναν… αντιστασιακοί!

«Αντιστασιακοί» με πατέντα, αυτοαποκαλούμενοι «αντιστασιακοί», «αντιστασιακοί» κομματικών θερμοκηπίων, «αντιστασιακοί»… παντός καιρού και κόμματος!

Και επί… 30 και πλέον χρόνια «πλήρωνε» ο ελληνικός λαός, τις… «λευκές επιταγές» που μοίρασαν οι τότε μεταπολιτευτικές δυνάμεις σε εκείνα τα «φρούτα», εκείνης της εποχής!

Σήμερα έχουμε να ξοφλήσουμε τις νέες «λευκές επιταγές» που μοίρασαν απλόχερα, στους «αντιμνημονιακούς», οι αριστερές και ακροδεξιές πολιτικές δυνάμεις.

«Λευκές επιταγές», που άρχισαν ήδη να εξαργυρώνονται!

«Αντιμνημονιακοί» παντός τύπου, σταυροφόροι της προστασίας του Συντάγματος, προστάτες των διωκόμενων και των αδυνάτων και όλων εκείνων των θυμάτων της κρίσης που διανύουμε!

Και με τιμές… ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ! Μόνο… 12% ποσοστό!

Και «χύμηξαν» συνταγματολόγοι, εργατολόγοι, οικονομολόγοι, δικηγορολόγοι και όλοι οι αρχιδ…λόγοι της «αντιμνημονιακής» αρπαχτής, για να κατασπαράξουν αυτά τα θύματα!

Με την ταμπέλα του… «αντιμνημονιακού» (όπως παλιότερα, του «αντιστασιακού») και τα… «προσόντα» του… αριστερού!

Ναι, ναι, οι συνδικαλιστάδες, οι «μεσάζοντες» μεταξύ «αντιμνημονιακών» αρπακτικών και των φουκαράδων και θυμάτων της κρίσης!

Ο… Κατρούγκαλος δεν πιάνει μία, μπροστά στους άλλους! Διότι ο Κατρούγκαλος ήταν «αχόρταγος». Ως «αντιμνημονιακός» του… «γλυκού νερού» και καθημερινός «παραθυράκιας» των τηλεοπτικών καναλιών, μάζευε… μαζική πελατεία στο δικηγορικό του γραφείο. Απολυμένους σχολικούς φύλακες, απολυμένες καθαρίστριες, απολυμένους της ΕΡΤ και άλλους, μόνο με… 12% επί των… απολαβών τους.

Και αφού «μπούκωσε» από… κορόιδα, πολιτεύτηκε στις Ευρωεκλογές και εκλέχτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λόγω της «αντιμνημονιακής» του… «τηλεοπτικής δράσης», ο Αλέξης Τσίπρας τον έκανε και υπουργό!

Και στο Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης! Στο αντικείμενο του δικηγορικού γραφείου του Κατρούγκαλου! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!!!

Και αν δεν έκανε την… γκάφα, την ημέρα της υπουργοποίησής του, να καταθέσει τα συμβόλαιά του, προς «εξασφάλιση» των οικονομικών του δικαιωμάτων (του 12%), έναντι των… κορόιδων που τον εμπιστεύτηκαν, ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Κανείς δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι!

Στην περίπτωση ταιριάζει το γνωστό «ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη»!

Τώρα το ότι ο Δήμος Αρταίων, επί δημαρχίας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ και επί δημαρχίας ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, επιβράβευσαν την «αντιμνημονιακότητα» του Κατρούγκαλου, με την ανάθεση της υπόθεσης για τη Δ.Ο.Υ. Άρτας, δεν είναι και για… «αυτοκτονία»;

Είναι για… ψυχιατρική πολιτική έρευνα!

Και το λέμε αυτό, γιατί αν θέλεις να πετύχεις θετικό αποτέλεσμα έναντι της εξουσίας, δεν χρησιμοποιείς αντίπαλο της εξουσίας και αυτοαποκαλούμενο «αντιμνημονιακό», αλλά ένα δικηγόρο φίλα προσκείμενον στην εξουσία ή έναν ανεξάρτητο από εξουσία και κόμματα. Κάνουμε λάθος;

Και τώρα, Ελλάς – Γερμανία – Συμμαχία!

Καλή… Άνοιξη!

 

                                                                                               ΛΕ-ΣΤΑΣ  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top