Μόνο....39 «λάκισαν» από το ΣΥΡΙΖΑ!-

Μεταμφιεσμένοι επαναστάτες, δραχμολάγνοι και… ευρωπόροι, στην πρώτη τους δοκιμασία, έγιναν από… 39 χωριά, χωριάτες!                                                                    

Και το ότι διασπάστηκαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, «ηρωικώς και υπερηφάνως», «επαναστατικώς και δημοκρατικώς», κατά τη συζήτηση της Βουλής για το 3ο μνημόνιο, δεν αποτελεί έκπληξη!

Στην Αριστερά, αφορμή ψάχνουν, για «καυγά». Πολιτικοί γκιουλέκες!! Και τούτο, γιατί ο οργανισμός τους δεν αντέχει τις ευθύνες και τα δύσκολα!

Εκεί, εκεί, λοιπόν, στη Β’ Εθνική. Στην… αντιπολίτευση!

Όμως από αυτόν τον καυγά, μάθαμε πολλά! Μάθαμε τι μυαλό κουβαλάνε οι δραχμολάγνοι! Τι πολιτική χαζομάρα τους δέρνει, τι ανικανότητα τους διακρίνει!

Διότι όταν ακούς ότι «θα μπουκάρουμε στη Νομισματοκοπείο και θα αρπάξουμε τα διαθέσιμα (22 δις), για να πληρώσουμε συντάξεις και μισθούς, μέχρι να τυπώσουμε δραχμές», τι μπορείς να πεις; Που πάτε ρε… Καραμήτροι;

Κι όταν ακούς ότι «εμείς οι… δραχμολαφαζάνηδες, δραχμοστρατούληδες, και Σία (συνωμότες της δραχμής), στηρίζουμε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και καταψηφίζουμε το μνημόνιό τους», δεν ζουρλαίνεσαι;

Ευτυχώς αυτοί οι άνθρωποι, είναι εκτός από ακεντράριστοι, είναι  και ανίκανοι, γιατί αλλιώς, πηγαίναμε χαμένοι! 

Διότι οι κάθε δύο από αυτούς, δεν μπορούν να συμφωνήσουν  σε πάνω από ΕΝΑ θέμα!

Πάμε τώρα και στους «ευρωπόρους», ΣΥΡΙΖΑίους, στους κατά μίαν έννοια, προσγειωμένους στη λογική και τον ρεαλισμό!

«Σύντροφοι» ΣΥΡΙΖΑίοι, την πρώτη φορά όλοι και σε όλα… ζορίζονται και περισσότερο στα μνημόνια, τη δεύτερη και την τρίτη ούτε που το καταλαβαίνουν  και μετά, θα τα ζητάει ο οργανισμός τους!

Τους  μνημονιακούς  λοιπόν χαιρετισμούς μας, σας στέλνουμε «συντρόφια».Και αφιερωμένους εξαιρετικά στους αρτινούς ΣΥΡΙΖΑίους. Να  μη σας χάσουμε τώρα! Εμείς είμαστε σεμνοί, δεν θα σας αποκαλέσουμε διαπλεκόμενους και Μερκελιστές,  όπως εσείς μας αποκαλούσατε! Αλλά χαζοκορόιδα με πατέντα, είστε!

Με τις υγείες σας!

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΠΕΤΡΑΚΟΣ: «ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ(!!!) ο ΣΥΡΙΖΑ»!

Κι εμείς πως νομίζαμε ότι είναι… «περιοδεύων θίασος»; Άντε ομάδα μαθητευόμενων αριστερών;

Και ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ υπουργός!!! Το είδαμε κι αυτό! 

Αστυνομία, δέστε τους! Να δούμε τώρα και τα συγχαρητήρια του άλλου μεγάλου «αριστερού» και φίλου του, ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ!

Όσο για την «πασιονάρια» και (ακόμη) Πρόεδρο της Βουλής, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, τι να πούμε; Και τι ακόμη θα μας βρει και δεν θα το αντέξουμε; Είχαμε την «Μαντάμ Σουσού» του Μπίθουλα, μας προέκυψε και «Μαντάμ Σουσού» της… πολιτικής!

Ρε παιδιά κι εκείνος ο μεγαλοσυνδικαλιστής δραχμαζάνης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ, που τον «τρώγαμε στη μάπα», καθημερινά και όλες τις ώρες του 24ώρου, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, κυκλοφορεί ακόμη; Και που;

Μετά από αυτά και αυτά, αποκτήσαμε κυβέρνηση των «Μπάνιων του Λαού», κυβέρνηση Αυγούστου, που είναι παχιές οι μύγες, κυβέρνηση – ανασχηματισμός… πόρκα μιζέρια και από Σεπτέμβρη, το «μαγαζί»… διαλύεται. Πάμε σε αναγκαστικές εκλογές. Δέστε τις ζώνες ασφαλείας  για ανώμαλη και αναγκαστική προσγείωση.

Και οι ψηφίσαντες ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και ο γράφων, καλά να πάθουν, οι υπόλοιποι όμως τι φταίνε;

 

                                                                                                                                                          ΛΕ-ΣΤΑΣ 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top