Γουστάρω!!! Γουστάρω τώρα να ακούω τους «ηγήτορες» των φαρμακοποιών της χώρας μου, να απειλούν την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδων, για την απελευθέρωση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων!

Οι ίδιοι είχαν απειλήσει και για το ίδιο θέμα, την προηγούμενη κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, λέγοντας της, ότι τα 11.000 φαρμακεία της ελληνικής επικράτειας, θα γίνουν… «εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ»!

Και οι Σαμαροβενιζέλοι… «τα κάνανε πάνω τους»! Έκαναν… πίσω και τη φάγανε από… πίσω, από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν… «χαμπαριάζει»! Ότι του καπνίσει, κάνει, χωρίς να υπολογίζει αντιδράσεις και πολιτικό κόστος! «Κλύσμα» έκανε στους φαρμακοποιούς και με… αλατόνερο!

Και οι… «αγανακτισμένοι», των περασμένων «μεγαλείων» αυτού του κόμματος, μπήκαν στα… καβούκια τους!

Αλλά για όλα τα παραπάνω, φαιδρά και ανόητα, τι φταίνε οι «προσγειωμένοι» φαρμακοποιοί της επαρχίας;

Λοιπόν, ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ο αστακομακαρονάς υπουργός Άμυνας της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικης κυβέρνησης, «θυμήθηκε», αφού ξαναμπήκε στη Βουλή, ότι ο φίλος του μεγαλοεπιχειρηματίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και σούπερ υποστηρικτής του, τον «εκβίαζε», άκουσον – άκουσον, με… SMS για να βοηθήσει στην… υπουργοποίηση κάποιου κοινού τους γνωστού!

Τρελά πράγματα! Παλιότερα η μεγάλη αυτή αρχηγάρα, είχε καταγγείλει τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για αρχηγό της 17ης Νοέμβρη, πρόσφατα ότι έγινε προσπάθεια εξαγοράς της «βουλευτού» του κόμματός του, Ξουλίδου, μέσω… Ιντερνέτ και του… Χαϊκάλη, μέσω… τηλεφώνου!

Αυτή λοιπόν η αρχηγάρα, ο Πάνος, ενώ ήταν κώλος και βρακί, με τον μεγαλοεπιχειρηματία Γιαννακόπουλο, αφού, επαναλαμβάνουμε, ξαναμπήκε στη Βουλή, στο… πρόσωπό του(!!!), «πυροβόλησε» τη… διαπλοκή!

Κανείς λοιπόν πιο αγνώμων, από τον ευεργετηθέντα!

Αλλά και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και μεγαλοπαράγοντας του Παναθηναϊκού, έδωσε ρέστα, σε αυτή την περίπτωση!

Και μας… καράφλιασε!

Τι είπε ο αθεόφοβος; «Τον στήριξα προσωπικά τον Πάνο Καμμένο, επειδή πίστεψε ότι θα σκίσει τα μνημόνια(!) και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας(!!!), από τις ξένες δυνάμεις κατοχής…(!!!). Ποιος θα πίστευε ότι και αυτός θα στήνονταν στα τέσσερα;»!!!!!!!!

Έλα ντε! Ποιος θα το πίστευε; Δεν υπάρχουν πολλοί… Γιαννακοπουλαίοι στον τόπο μας και αυτού του… διαμετρήματος!

Δυστυχία μας!

Αντιμνημονιακός και ο Γιαννακόπουλος! «Σύντροφος» του Λαφαζάνη!!!

Είσαι ένας από εμάς… «σύντροφε»! Ζεις την κάθε μέρα, λες και είναι η τελευταία σου! Ότι φας, ότι πιείς και ότι αρπάξει ο κ(@)λος σου!

Γιατί αν διαφέρεις, δεν θα ανεχόσουνα κυβερνητική… συμπριά, με τους ακροδεξιούς λαϊκιστές του Καμμένου!

Και ενώ η χώρα καίγεται, καίγεται και ο βιός μας, από τις απανωτές φοροεπιδρομές και φοροληστείες της Αριστερής κυβέρνησης, η Ν.Δ., χτενίζεται!

Και… αρωματίζεται, για να… υποδεχτεί τον νέο… καβαλάρη της!

Στον κόσμο του, αυτό το κόμμα! Αυτιστικό και με μπακαλίστικη λογική και νοοτροπία. Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο!

Αλλά και η μεγάλη πλειοψηφία, των εναπομείναντων ψηφοφόρων, αυτού το κόμματος, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δίνουν προβάδισμα στον… παλαίμαχο του παλαιοκομματισμού, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ!

Και δεύτερον, φέρνουν τον Τζιτζικώστα, ο οποίος, θα αρχηγεύει δια… πληρεξουσίου, καθόσον ο ίδιος και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δεν μπορεί να είναι ούτε βουλευτής!

Δέστε τους!

Πάμε και στα… επιτόπια!

Σε σούπερ μάρκετ της Άρτας, ζυγίζουν και τα… μαρούλια! Καλά διαβάσατε…! Δηλαδή και τα… ξερόφυλλα, θα τα πληρώνουμε με το… ζύγι!

Ενώ τα αγγούρια δίνονται με το… κομμάτι! Φαίνεται ότι είναι ευρείας κατανάλωσης προϊόν, που «θεραπεύει» τις ζοχάδες μας! Μας σκέφτονται οι κυβερνώντες!

Κουϊζ της στήλης: Ποιος αρτινός βουλευτής, από το 2009 και μέχρι σήμερα, δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο;

Άντε.. καλά μου! Δεν σας έχουμε για να… ζορίζεστε! Ο βουλευτής αυτής της περιόδου, που δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο (και διαγράφηκε), ήταν ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ, της Ν.Δ., αν αυτό κάτι σας λέει!

Και… ψώνισε από… νεφραμιά! Δεν ξαναείδε… Βουλή!

Διότι όλοι οι αρτινοί, καταλήξανε μνημονιακοί και με τα… τσαρούχια!

Κάτι περισσότερο από όλους, οι πρώην… αντιμνημονιακοί!

Κατάλαβες… πουλί μου, τι μας βρήκε; Και δεν τολμάμε, εμείς οι πρώην μνημονιακοί, να γίνουμε… αντιμνημονιακοί!!!

Αριστεροί, μνημονιακοί και ψεκασμένοι, τώρα ενωμένοι!!!

 

                                                                                                          ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top