Το σύνθημα των ημερών: ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του υπουργού ΠΟΛΑΚΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ…»!

Και την αντιπολίτευση θα κάνει… πέρα! Θα την αφήσει… άνεργη!

Βαθιά νυχτωμένος είσαι φίλε, αν πιστεύεις ότι μόνο… τρεις από το περιβάλλον της, «βόλεψε» η Όλγα!!! Αυτά μας είπε αναγνώστης και φίλος της στήλης!

Υπομονή στην… ουρά, θα τελειώσουν οι «δικοί» της!

Λοιπόν φίλε Ν.Α.Σ., πόσα «μπλακ» τσιπουράκια ήπιες, για να δεις τον Ολυμπιακό με την Άρσεναλ; Μήπως… 3; Φαίνεται πως κάτι ήξερες εσύ!

Ξέρετε γιατί έγιναν αδικίες στις καρατομήσεις Διοικητών των Νοσοκομείων, από την κυβέρνηση; Για να υπάρξει εργατική ειρήνη!!! Αυτό μας είπαν οι κυβερνώντες!

Δηλαδή για να ικανοποιηθούν οι κομματικοί ΣΥΡΙΖΑίοι εργατοπατέρες, στο χώρο της Υγείας, «σφάξανε» τους Διοικητές των Νοσοκομείων;

Ματαδηλαδή, θα είναι υπερβολή, αν πούμε ότι μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖοσυνδικαλιστών, υπάρχει… «αιμομικτική σχέση»;

Κατά τα άλλα, η δική μας η Όλγα και κυβερνητική εκπρόσωπος, κατά την τοπική ντουντούκα της, είπε(!) στον Σόιμπλε: «Αρμόδια για το συμφέρον της χώρας είναι η κυβέρνηση και όχι το Δ.Ν.Τ.»!

Ζαργάνα προς καρχαρία: «Μέριασε γιατί θα σε… κατασπαράξω…»!

Βέβαια και μετά τις κωλοτούμπες, όλων της κυβέρνησης, για το Δ.Ν.Τ., έκανε και η Όλγα τη δική της, λέγοντας «σεμνά και ταπεινά»: «Θα δούμε στο τέλος, αν θα… υπάρξει σύγκρουση…»!!!

Σιγά τα ωά!!!

Πως λέμε, θα το δείξει η νεκροψία!

Βέβαια κυβερνητική εκπρόσωπος είναι η Όλγα και ότι της λένε οι υπουργοί της κυβέρνησης, λέει!

Εντάξει μίζερε, τα λέει και λίγο… πασιονάρικα! Ηρέμησε!!!

Βρε τι θηρίο είναι αυτός ο κρητίκαρος βουλευτής και υπουργός Πολάκης; Από πού τον ξετρύπωσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Μόνο που δεν τους έδειρε τους δημοσιογράφους, που είχαν το «θράσος» να ρωτάνε πράγματα που δεν ήξερε ή δεν μπορούσε να απαντήσει!

«Μαντρόσκυλα της διαπλοκής», τους αποκάλεσε, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι σημερινοί υπουργοί και «κορυφαίοι» του ΣΥΡΙΖΑ, όταν… «ζορίζονται» από τα Μέσα Ενημέρωσης!

Ακόμα και εμάς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», έτσι μας αποκάλεσαν ντόπιοι ΣΥΡΙΖΑίοι, πέρυσι τέτοιον καιρό περίπου, όταν αποτολμήσαμε να δημοσιοποιήσουμε εκτιμήσεις μας, για πρόσωπα που θα υπήρχαν στο ψηφοδέλτιο Άρτας αυτού του κόμματος.

Και ενώ εμείς από τότε ψάχνουμε να… διαπλακούμε και άνευ όρων, κανείς δεν μας πλησιάζει!

Να διαπλακούμε αδέρφια, γιατί χανόμαστε!

Βοήθα… Πολάκη, γιατί οι της Ν.Δ. «παίζουν το… πουλάκι τους» και ο ΣΥΡΙΖΑ μας «πηδάει»!

Μόνο εσύ μπορείς να μας σώσεις!

Και όχι ο υπουργός Οικονομικών ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ο οποίος, όταν ρωτήθηκε, γιατί δεν ψάχνουν για ισοδύναμα στα τσιγάρα, απάντησε: «ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…»!

Πάρτον στο γάμο σου, να σου πει και του χρόνου!

Αλλά και εκεί στους ΑΝΕΛηδες, της δεξιάς «κουτσουλιάς», της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κατά πως λέει και ο Ν.Α.Σ., έγινε της… εξουσίας το… κάγκελο!

Αγρότες της Θράκης επιχείρησαν να λυντσάρουν τον εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενο, υφυπουργό Υποδομών ΣΓΟΥΡΙΔΗ, βουλευτή των ΑΝΕΛ!

Αλλά η πλάκα είναι άλλη. Μαζί με τους αγανακτισμένους αγρότες ήταν και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ. Ο οποίος βουλευτής, «έλουσε» καταλλήλως τον υπουργό της δεξιάς «κουτσουλιάς» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας του: «…κοπρόσκυλο, πουλημένε, μόλις έγινες υπουργός ξέχασες τις υποσχέσεις σου, στους αγρότες…»!

Ναι, αλλά ο Παναής ΚΑΜΜΕΝΟΣ τις… θυμάται για ΟΛΟΥΣ τους!

Μόνο για το 3ο μνημόνιο έπαθε πολιτικό… αλτσχάιμερ!

Ο Παναής, ο υπουργός μας της Άμυνας!

Που έτσι και κάποια στιγμή «παυθεί», η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ θα ωχριά μπροστά του, σε αντιΣΥΡΙΖΑϊκό και αντιΤσιπρ(ι)ακό μένος! Φίδι στον κόρφο τους!!!

 

                                                                                                              ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

 

  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top