Ενθρονίστηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου και δεκάδων μητροπολιτών από όλη την Ελλάδα.

Μεγαλοπρέπεια, χωρίς προηγούμενο!

Όπως μεγαλοπρεπώς, πριν από κάποιες δεκαετίες, υποδεχτήκαμε και τον απερχόμενο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, ο οποίος, «βαρέθηκε το… θρόνο του και… «αποθρονίστηκε» από μόνος του!

Για λόγους που κανείς δεν τους κατάλαβε!

Πλην ενός! Ενός πτυχιούχου Μαθηματικού (με βαθμό 7,42), διπλωματούχου Βυζαντινής Μουσικής, ΑΝΕΡΓΟΥ και ψάλτη χωρίς εκκλησία.

Έτσι υπογράφει αυτός ο ένας και καταγγέλλει τον απερχόμενο Μητροπολίτη Άρτας για πολλά και διάφορα, τα οποία, ίσως και να τα δημοσιεύσουμε, αν ο καταγγέλλων διαβάσει αυτές τις σειρές και έρθει και υπογράψει τις καταγγελίες του.

Διότι το ουδέν κρυπτόν, δεν είναι προνόμιο μόνο του ήλιου, αλλά και του Θεού!

Και ας πάμε στα ευχάριστα των ημερών. Έγινε συνέδριο των ΑΝΕΛ, επανεξελέγη αρχηγός δια ΒΟΗΣ και δια ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, από συνέδρους, που προφανώς «στρατολογήθηκαν» από τους «βολεμένους» των ΑΝΕΛ (υπουργούς κλπ) στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί σύνεδροι με τις γνώριμες κομματικές διαδικασίες δεν ακούστηκαν  πως έγιναν.

Αλλά  μιας και πάλι ο λόγος για τον Καμμένο, τι είπε ο αθεόφοβος για να δικαιολογήσει το «κόψιμο» της Χρυσοβελώνη από την κυβέρνηση; «Εγώ περίμενα να γίνω υπουργός… 15 χρόνια»!!!

Τ’ άκουσες… Χρυσοβελωνίτσα μου; Εσύ σε 15 μήνες έγινες υπουργός και διαμαρτύρεσαι;

Τι να πει και ο ταλαίπωρος… υπουργοκυνηγός Πάνος; Αν η Ν.Δ., τον είχε κάνει υπουργό, δεν θα… λιποτακτούσε, από την ακροδεξία, στην (ακρο) Αριστερά!

Για το υπουργείο του, ρε γαμώτο, θυσιάστηκε!

Κι έγινε και τρανός!

Όχι παιδοβούβαλος, αλλά αρχηγάρας!

Ο οποίος αρχηγάρας Πάνος, «θα έριχνε και την κυβέρνηση, για την εκκλησία, όπως είπε στον Αρχιεπίσκοπο!

Κι έτσι «φαγώθηκε» ο… Φίλης και σώθηκε η κυβέρνηση και εμείς πάμε κατά διαόλου!

Η οποία κυβέρνηση, ανασχηματίσθηκε, με… «ανακύκλωση», με… 40αρηδες και με 7 υπουργούς (από 5) από τους ΑΝΕΛ!

ΑΝΕΛοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΡΙΖΑδελφώνονται οι ΑΝΕΛ;

Με αυτά και με αυτά, ηρέμησε και ο Λαζόπουλος κι έγινε… πούλος και για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Καθόσον όταν βυθίζεται το βαπόρι, το εγκαταλείπουν όλοι οι «ποντικοί», γίνονται… πούλοι!

Σαν τον «αριστερό» Λαζόπουλο!

Είπε ο Ταμίας της «ΑΥΓΗΣ» και του ΣΥΡΙΖΑ, στην Επιτροπή της Βουλής, για τα δάνεια των κομμάτων: «Το 2010 πήραμε δάνειο με εγγύηση την επιχορήγηση 2015-2018, που θα έπαιρνε το κόμμα!!!»!

Όταν ο εν λόγω ταμίας ρωτήθηκε από βουλευτή της Ν.Δ., «…άρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δανειοδοτούνταν με τα ίδια ακριβώς κριτήρια, που το έπρατταν και τα άλλα κόμματα…», ακούστηκε η απίστευτη απάντηση: «Με τη διαφορά ότι εμείς δανειζόμασταν για να καλύψουν ανάγκες κι όχι σπατάλες…»!

Αμάρτησαν για το κόμμα τους;

Ήρθε και ο Ομπάμα, ο Πρόεδρος… «των φονιάδων των λαών», κατά πως τους αποκαλούσαν οι ΣΥΡΙΖΑΙοι, ευρισκόμενος εκτός εξουσίας και τον υποδέχτηκαν μετά φανών και λαμπάδων, ευρισκόμενοι εντός εξουσίας και… επαιτώντας στήριξη!

Από τους φονιάδες των λαών!

Αλλά το μεγάλο γεγονός αυτών των ημερών, δεν είναι τίποτε από τα παραπάνω που διαβάσατε. Το μεγάλο γεγονός είναι ο χωρισμός της Φαίης και του Λιάγκα!

Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια ασχολήθηκαν και ασχολούνται… υπερωριακά, για το «κέρατο» που χώρισε το «διάσημο» ζευγάρι!

Να σούρχονται μειώσεις συντάξεων και μισθών, να σε κυνηγάνε οι φόροι, τα χρέη, η ανεργία, τα συσσίτια, οι αυξήσεις, τα τέλη, τα λουκέτα και να σου πέφτει… στο δόξα πατρί και ο χωρισμός της Φαίης και του Λιάγκα!

Πώς να αντέξεις Μεγαλοδύναμε Θεέ; Που συνεχίζεις ακόμη να κρατάς «ξεκρέμαστα τα κεραμίδια» και δεν τα αμολάς, μπας και συνέλθουμε;

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top