«ΕΦΥΓΕ» ο πιο ειλικρινής και ο πιο ρεαλιστής έλληνας πολιτικός όλων των εποχών, ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Αλλά και ο πιο αδικημένος!

Αν είχε εισακουσθεί το 1994 που πρόβλεψε την οικονομική κατάρρευση της χώρας και την προσφυγή της στο Δ.Ν.Τ……!

Αν τον είχαν αφήσει την περίοδο 1991 – 1993, να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που είχε για το Ασφαλιστικό, τη Δημόσια Διοίκηση και τις ιδιωτικοποιήσεις ζημιογόνων δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, σήμερα η χώρα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα!

Αυτά λένε σήμερα ειδικοί, αλλά και πολιτικοί του αντίπαλοι!

Όσον αφορά τώρα τα περί αποστασίας του το 1965, αυτά απέχουν κατά πολύ από την αλήθεια!

Ήταν η μεγαλύτερη πολιτική λάσπη που δέχτηκε ποτέ έλληνας πολιτικός!

Γι’ αυτό και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ποτέ του δεν αποτόλμησε να αντιπαρατεθεί δημόσια για εκείνη την περίοδο, αν και προκλήθηκε πάρα πολλές φορές από τον Μητσοτάκη.

Ο συντάκτης αυτών των σχολίων, είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον ΚΩΝ/ΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, μέσω της εφημερίδας «ΚΗΡΥΞ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ», είχε και την «ατυχία», ως έλλην πολίτης, να ζήσει τα «Ιουλιάνα» από «μέσα», ως μέλος της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου και ξέρει τι λέει!

Και η φράση του Μητσοτάκη που ήταν ιστορική και πρέπει να την θυμούνται όλοι οι έλληνες, ήταν εκείνη που είπε στη Βουλή, απευθυνόμενος στον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, ότι: «Είναι πολιτική αλητεία, να κάνει κοινωνική πολιτική, με δανεικά…»!

Τα οποία δανεικά σήμερα πληρώνουμε!

Καλό σου ταξίδι «ψηλέ»!


ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top