Και του σπανού τα γένια γίνονται και τα οικονομικά διορθώνονται, τα λάθη όμως στα εθνικά ζητήματα ούτε διορθώνονται, ούτε ξεχνιούνται!

Έτσι ακριβώς τα λέει σε ανάρτησή της στο FB η πολιτευτής Άρτας της Ν.Δ. ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. Και τα λέει στον Αλέξη Τσίπρα, προς… αφύπνιση!

Λέει η κ. Καραμπίνα:

«Ως αρχαιολόγος και νομικός σκέφτομαι ότι καλό θα είναι κε Πρωθυπουργέ αυτές τις ημέρες να έχετε στο μυαλό σας ότι τα λάθη στα οικονομικά ζητήματα μπορεί να διορθωθούν, μπορεί να ξεχαστούν. Τα λάθη όμως στα εθνικά ζητήματα ούτε διορθώνονται ούτε ξεχνιούνται. Είναι λοιπόν Ελλάδα και η Μακεδονία. Σας παραπέμπω στη ρήση του Στράβωνα, ο οποίος αποτύπωσε την πραγματικότητα πολύ πριν ξυπνήσουν οι γείτονες με αρπακτικές διαθέσεις!!!».

Από την άλλη πλευρά, την ημέτερη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηπειρώτης στην καταγωγή Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, δεν «λέει» για αυτό το ζήτημα, αλλά… πράττει! Φωτογραφίζει συναδέλφους του, που παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, για τη Μακεδονία και τις μοστράρει σε άλλους του Ευρωκοινοβουλίου, για να τους κάνουν… «ντά»!!!

Χαφιεδισμός του… κερατά! Δεν το λέω εγώ, αλλά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, «σύντροφος» του Παπαδημούλη, στη νομή της εξουσίας!

Ο οποίος Δημήτρης Καμμένος έστρεψε τα πυρά του και κατά του Συριζαίου βουλευτή ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ, «συντρόφου» και αυτού στη νομή της εξουσίας!

Και πως αντέδρασε ο πρώην μεγαλοσυνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης, ο οποίος, είχε εισπράξει και κοινωνικό μέρισμα «κατά λάθος», μέχρι που τον ξεσκέπασαν συνάδελφοί του;

Είπε το… «αφοπλιστικό»: «Στους ΑΝΕΛ υπάρχουν αξιόλογοι βουλευτές και ένας από αυτούς, και με ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ (τα κεφαλαία δικά μας), είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!

Αυτός αδέρφια που περιφέρεται από κόμμα σε κόμμα, από κανάλι σε κανάλι και από εκπομπές σε εκπομπές «πολιτικής λασπολογίας»!

Πέρασε από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., τώρα ΑΝΕΛ και έχει και συνέχεια.

Μετά τη… ροζόσκονη του Μπαλαούρα, ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος, συγνώμη ο Παπαχριστόπουλος, εξασφάλισε και υπουργιλίκι στον επόμενο ανασχηματισμό, αν οι ΑΝΕΛ θα είναι ακόμη στην κυβέρνηση.

Γιατί αν συμβεί το δεύτερο, ο Θανασάκης θα την κάνει με «ελαφρά πηδηματάκια» προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά και θα καθυβρίζει τα προηγούμενα κόμματα με τα οποία πολιτεύονταν!

Τα… «ροζοπέταλα» τα έστρωσε ήδη ο Μπαλαούρας για τον Θανασάκη, που έχει και… πολιτικό λόγο!

Καψούρα για αξιώματα έχει!

Άκου… πολιτικό λόγο!!!

Υπερπανεπιστήμιο στην Ήπειρο, ζητωκραύγασε πριν από λίγες ημέρες η ντουντούκα της αρτινιάς υπουργού Όλγας Γεροβασίλη.

Μπούρδες, είπαμε εμείς οι «κακόβουλοι» του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», μπούρδες στο τετράγωνο λένε και οι «ειδικοί» του αντικειμένου.

Ειδικότερα για το ΤΕΙ Άρτας, μας είπαν ότι απαξιώνεται και υποβαθμίζεται σε επίπεδο… ΙΕΚ. Φεύγουν αξιόλογα τμήματα για τα Γιάννενα και… μένουν τμήματα… αζήτητα!

Μήπως για αυτό το θέμα έχει κάτι να πει και ο πρώην καθηγητής των ΤΕΙ και νυν βουλευτής ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ;

Με εκλογές απειλεί ο πρωθυπουργός, μας είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ. Του είπε ο Αλέξης, μας λέει ο Μπίλυ: «Άκου Βασιλάκη, μην το παίζεις λεβέντικα, γιατί δεν το έχω σε τίποτα, να κάνω πρόωρες εκλογές, εσύ να πας στα αζήτητα, με τον Πάνο Καμμένο και εγώ στον «αγύριστο» με τον Φλαμπουράρη»!

Διαψεύδει το Μαξίμου τα περί απειλής πρόωρων εκλογών, επιμένει ο Λεβέντης για το «ακριβές αντίγραφο» της απειλής του Τσίπρα!

Σε τι κόσμο αδέρφια ζούνε τα παιδιά μας και θα ζήσουν τα εγγόνια μας;

Τις τελευταίες ώρες όλοι «βλέπουν και προβλέπουν «ραγδαίες εξελίξεις», λόγω του Μακεδονικού! Δηλαδή εκλογές ή διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (για εμάς πολύ χλωμό κάτι τέτοιο) και «συμπριά» με Σταύρο ή Φώφη ή και με τους δύο!

Εμείς αυτά δεν τα είπαμε πριν λίγες ώρες, αλλά πριν πολλές μέρες, εκτός βέβαια από την ανοησία, περί «παντρέματος». ΣΥΡΙΖΑ-Κίνηση Αλλαγής!

Βλέπουμε εκλογές, άντε Μάη, άντε Ιούνη, Σεπτέμβρη και το λουρί της μάνας μας!

Πήγε ο Καμμένος να καταθέσει στεφάνι στα Ίμια και τον περιμένανε οι Τούρκοι, έτοιμοι να τον κάνουν τροφή για τα ψάρια του Αιγαίου.

Παλιότερα έκανε το «θέατρο» του, με στρατιωτικό ελικόπτερο. Γιατί φέτος πήγε με κανονιοφόρο;

Αλλά Καμμένος είναι και λέγεται και ότι θέλει κάνει.

Τον πήραν χαμπάρι και οι Τούρκοι και παίζουν μαζί του!

Και στο Twitter γίνεται πάρτι με τον Καμμένο. Τέτοιο τρολάρισμα που «τρώει» ο υπουργός μας, δεν έχει προηγούμενο, όπως:

«Πάνο το επόμενο στεφάνι στα Ίμια στείλτο με κούριερ»!

«Αν βοηθήσει ο καιρός, σε λίγες ημέρες το στεφάνι του Καμμένου θα φτάσει στα Ίμια»!

«Πατριωτικό show στα Ίμια για την καρέκλα του»!

«Πάλι καλά που δεν έριξε το στεφάνι στον Πειραιά για το πάει… το κύμα στα Ίμια»!

«Η κότα η λειράτη, ρόμπα μας έκανε και πάλι»!

«Του χρόνου ο αδάμαστος Καμμένος, ο και τουρκοφάγος λεγόμενος, θα ρίξει στεφάνι για τα  Ίμια στη δεξαμενή στο Κολωνάκι»!

Γιατί όχι και στην μπανιέρα του σπιτιού του, λέμε εμείς τώρα;

Γεια σας!  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top