Η εκατομμυριούχος Ράνια μας η Αντωνοπούλου η υπουργός μας από τας Αμέρικας και ο υπουργός – συζύγός της, επίσης εκατομμυριούχος Παπαδημητρίου, επίσης εξ Αμέρικας, ήρθαν μας μας σώσουν, με επίδομα ενοικίου μόλις… 1.000 ευρώ μηνιαίως.

Είδες πόμολο τι ψήφισες;

Κοιτάξου τώρα στον καθρέφτη και αν δεν… μουντζωθείς, σου χρειάζεται ψυχίατρος.

Διότι αριστερός υπουργός και μη εκατομμυριούχος, δεν γίνεται! Γίνεται;

Επί ΣΥΡΙΖΑ, παραγίνεται!

Το ΚΕΝ Άρτας μας το «τελείωσαν», το ΤΕΙ Άρτας μας το υποβαθμίζουν, σε βαθμό… κατάργησής του, το «ΞΕΝΙΑ» μας «το φάγανε» κατόπιν ωμών «προοδευτικών» πολιτικών παρεμβάσεων και ο… Άραχθος περιμένει τη σειρά του!

Θα μου πείτε αν διαφωνώ με τα προαναφερόμενα και σας λέω «ΟΧΙ» και το εννοώ!

Δεν πιστεύω ότι η Άρτα ζει με τα φραπόγαλα και τα πιτόγυρα.

Ούτε πως το «σαπισμένο» πια ΞΕΝΙΑ θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν ξενοδοχείο, όμως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα λειτουργήσει και σαν πολιτιστικό χώρος.

Η κατάργηση του ΚΕΝ ήταν αναμενόμενη και το ότι άργησε να έρθει, οφείλεται σε πολιτικές σκοπιμότητες.

Η υποβάθμιση του ΤΕΙ Άρτας, δια της αφαίρεσης ζωτικών τμημάτων της και διατήρησης των… αζήτητων, ήταν επίσης αναμενόμενη. Γιαννιώτες οι καθηγητές…!

Εκείνο όμως που με εκνευρίζει σε όλα αυτά, είναι η «σιωπή», όχι των τοπικών αρχόντων και παραγόντων, αλλά εκείνων των «ομάδων», που τα προηγούμενα χρόνια ξεσηκώνονταν και για τον πόλεμο στην Νικαράγουα!

Των ανήσυχων, των προοδευτικών, των ενεργών πολιτικών της περιοχής μας.

Που πίνουν τώρα το καφεδάκι τους;

Τάδε έφη… ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ με το πρόσφατο άρθρο της στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», με τίτλο «NOVARTIS-ΒΑΤΟΠΕΔΙ;»: «Η απόσταση μιας κακοστημένης πλεκτάνης κι ενός φιάσκου, είναι μικρή…»!

Και αποδείχτηκε όχι μικρή, αλλά… ελάχιστη! Η σχετική συζήτηση στη Βουλή για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, αυτό απέδειξε!

Και το απέδειξε περίτρανα, δια στόματος του ιδίου του πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που μίλησε και με επιφύλαξη, ΜΟΝΟ για πολιτικές ευθύνες!

Αλλά ποια ανόητα πολιτικά μυαλά σκαρφίστηκαν αυτή την ιστορία, για να πλήξουν (δια της λάσπης) τους αντιπάλους της σημερινής κυβέρνησης;

Το ποιοι «ανόητοι» υπουργοί «ξεβράκωσαν» αυτή τη μεθόδευση, το ξέρουμε. Κοντονής και Παπαγγελόπουλος!

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Αντί να «κρυφτούνε» αυτοί οι δύο υπουργοί, ζητωκραύγαζαν σαν «γαύροι» οπαδοί!

Και όταν η απερίγραπτη αυτή συμπεριφορά τους, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, ξαναμπήκαν στα υπουργικά τους καβούκια!

Αλλά το πιο μπουνταλάδικο σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, προηγήθηκε των ανόητων δηλώσεων των δύο υπουργών.

Και αναφερόμαστε στην επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου Τζανακόπουλου, στον Άρειο Πάγο, λίγο πριν ανακοινωθεί η υποτιθέμενη εμπλοκή πολιτικών προσώπων για χρηματισμό.

Από την χαρά του, ούτε κι αυτός δεν κρατιότανε!

Και η εισαγγελέας Διαφθοράς έκανε το «καθήκον» της!

Τέτοιες κωμωδίες, ούτε στα θέατρα δεν συναντάς!

Θέση για το παραπάνω θέμα πήρε και η υπουργός και βουλευτής Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, λέγοντας στην ΕΡΤ: «Θα ήθελα να ακούσω από τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου να μιλήσουν για την ουσία της υπόθεσης (της NOVARTIS) και να δεχθούν ότι υπήρξαν πολιτικές ευθύνες…»!

Θα μας τρελάνει η κ. Όλγα! Πρώτα πετάνε «λάσπη» για σκάνδαλο χρηματισμού πολιτικών προσώπων και  μετά μιλάνε για πολιτικές ευθύνες!

Η «λάσπη» κ. Γεροβασίλη δεν… «καθαρίζει» εύκολα και αυτός είναι ο στόχος του κόμματός σας. Κι εσείς έχετε δεχτεί «λάσπη», επώνυμα και όχι ανώνυμα και από κουκουλοφόρους, άσχετα αν οι «αντίπαλοι» σας δεν εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά την περίπτωσή σας.

Και η πολιτική «λάσπη» χρειάζεται χρόνια για να καθαρίσει.

Μόνο η «Χρυσή Αυγή» (εκτός δημοκρατικού τόξου) συμπλέει σε αυτό το θέμα με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ!

Τυχαίο;  Δεν νομίζουμε!

Ας πάμε και στα παραλειπόμενα της συζήτησης της Βουλής για τη NOVARTIS  και αρχίζουμε από την αντιπρόεδρο ΤΑΣΙΑ, που έστειλε «στο διάολο» βουλευτή της Ν.Δ., γιατί την πίεζε… διαδικαστικά: Πάλι καλά που δεν του είπε: «Άντε και… πηδήξου»!

Συμπεριφορά χειρότερη και από τα παχυδερμικά γέλια του Πολάκη, όταν μιλούσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Πικραμένος!

Αλλά το πιο απολαυστικό σε αυτή τη συζήτηση, ήταν να βλέπεις τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες βουλευτές, να έχουν κατεβασμένα τα κεφάλια, σαν μοιρολογίστρες δίπλα από φέρετρο!

Και με το δίκιο τους.  Σου λένε, εδώ μας υποχρεώσατε να κατεβάσουμε τα παντελόνια στους δανειστές, για να μη χάσουμε τις καρέκλες μας και τώρα μας υποχρεώνετε να «μοιρολογάμε» για το… τέλος μας;

Που έρχεται… οσονούπω, λέμε εμείς!

Αλλά εκεί που έσκασε στα γέλια και ο πιο πικραμένος σε αυτή τη χώρα, ήταν όταν ο πρωθυπουργός μας, περιχαρής, ανακοίνωσε την αναβάθμιση από τη MOODYS, κατά δύο μονάδες, δηλαδή την επανέφερε στα επίπεδα του 2014, που την παρέλαβαν οι σημερινοί κυβερνώντες και της άλλαξαν τα φώτα (μέχρι να την επαναφέρουν)!

Και έπεσε το χειροκρότημα της μαϊμούς, από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες βουλευτές.

Οι οποίοι βουλευτές… «δεν παίζονται»!

Όλοι τους «δεν παίζονται», αφού δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «Βελτιώνεται η οικονομία αλλά δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης…»!

Αλλά ο Καρανίκας και οι συν αυτώ, το έχουν αντιληφθεί και με το παραπάνω. Λίγδωσε το στομαχάκι τους!

Μια γερή δόση κοινής λογικής για να καταλάβετε τώρα τι συμβαίνει.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο νυν σύμβουλος του νυν πρωθυπουργού Καρανίκας, κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το νομοσχέδιο νομιμοποιήσεις της παραγωγής ινδικής κάνναβης για φαρμακευτική χρήση.

Συναντήθηκαν τα μεγάλα πολιτικά μυαλά

Ο πρώην πρωθυπουργός του «λεφτά υπάρχουν» σαν καινοτόμος και πρωτοπόρος καναβουροσπορέας  και ο νυν πρωθυπουργικός σύμβουλος (καρεκλοθήρας) της… χασισοφούντας.

Να γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!  

Αλλά αυτές τις ημέρες είχαμε και «ιστορικές» δηλώσεις, που μας κάνουν να νοιώθουμε… πόμολα! Όπως:

ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταβιβαστεί στη Βουλή η υπόθεση NOVARTIS».

Αν δεν έδινε εντολή, που θα πήγαινε η υπόθεση, στον ΟΗΕ; Υποχρεωτικά δεν θα πήγαινε στη Βουλή;

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: «Εγώ είμαι ο Π.Κ. στην έρευνα για τη NOVARTIS»! Αλλά… εμπλεκόμενος δεν είναι!

Πάντως μας συγκινεί η «γενναιότητα» αυτού του πολιτικού άνδρα, που παραδέχεται ότι θα έπρεπε να είναι παρέα με τους άλλους 10 εμπλεκόμενους!

Το ότι δεν είναι, μπορεί να φταίει και η ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ.

Οι Αλβανοί διεκδικούν την μισή Ήπειρο, μέχρι την Άρτα, τα Σκόπια διεκδικούν την Μακεδονία, μέχρι το γήπεδο της Τούμπας και οι Τούρκοι το Αιγαίο, μέχρι τα Παλούκια της Σαλαμίνας.

Κι εμείς διεκδικούμε το δικαίωμα να… αμυνόμαστε!

Πάντως η κυβέρνησή μας και οι υπουργοί μας επί των εξωτερικών δεν σηκώνουν άλλους τσαμπουκάδες από τους «δειλούς» τούρκους που «αλωνίζουν» το Αιγαίο.

Δηλαδή έτσι και ξεφύγουν (οι τούρκοι) από τη δειλία τους, θα τους δούμε και στον Καρβασαρά;

Λοιπόν σύμφωνα με μαρτυρίες των «κουκουλοφόρων», στο σκάνδαλο NOVARTIS εμπλέκονται και ο Ιωάννης Καποδίστριας και ο… Οδυσσέας Ανδρούτσος!

Γεια σας!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top