Στο και… πέντε και για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, εδέησε να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια της η Ν.Δ.. Της έγινε πλέον συνήθεια αυτή η τακτική!

Όμως αυτή η «δυστοκία», δεν είναι προϊόν αδυναμίας στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της. Είναι… τακτική που δεν έχει καμιά σχέση με έλλειψη ενδιαφερόμενων υποψηφίων.

Από ενδιαφερόμενους… «να φάνε και οι κότες»!

Αλλά όχι να τους φάνε και οι «κρούνες»!

Εκείνες που καιροφυλακτούν, για να μαζέψουν τα «υπολείμματα» και τυχόν δυσαρεστημένους, για να συγκροτήσουν δικά τους ψηφοδέλτια.

Κάτι σαν τους Καμμένους, τους Λεβέντηδες, τους Βελόπουλους, τους Καρατζαφέρηδες!

Όλους αυτούς τους «αρχηγούς μιας χρήσης»!

Αλλά τις ζημιές τους τις κάνουν και σε κάποιες περιπτώσεις και ανεπανόρθωτα!

Όπως αυτή η περίπτωση των ΑΝΕΛ, των «χρήσιμων ηλίθιων» του ΣΥΡΙΖΑ, που για μια… «καρέκλα», δεν στήθηκαν απλά… «στα τέσσερα», αλλά και αυτογελοιοποιήθηκαν!

Ησυχάσαμε από αυτούς, αλλά καιροφυλακτούν… άλλοι!

Οι οποίοι σου λένε, αφού ο φανφαρόνος Καμμένος και ο «έφηβος» 70άρης Λεβέντης έγιναν «αρχηγάρες», γιατί όχι κι εμείς!

Με μια μικρή διαφορά. Άλλο να είσαι αρχηγός με… παπάρια και άλλο παπάρια αρχηγός!

Αρκετά πλατιάσαμε με θεωρίες και αναλύσεις και αφήσαμε την… ουσία παραπονεμένη!

Και ποια είναι η ουσία που αφορά τα ψηφοδέλτια, τους υποψηφίους βουλευτές Άρτας και τα κόμματά τους;

Καταρχάς η ποιότητα του κάθε ψηφοδελτίου, δηλαδή τα «υλικά» που χρησιμοποιούνται.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. «ποιοτικώς» είναι το πιο ελκυστικό.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ είναι δοκιμασμένος και πεπειραμένος, έχει να παρουσιάσει πλούσιες δραστηριότητες εντός και εκτός Βουλής, δεν κουβαλάει «φθορά», ικανή να αλλάξει τα υπέρ του δεδομένα.

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ έχει στο ενεργητικό του, μια μεγάλη πορεία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ήταν πάντα «δυνατός» παίκτης στις αυτοδιοικητικές εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετείχε, και απομένει να δούμε αν θα είναι, το ίδιο δυνατός και στις εθνικές εκλογές που έρχονται.

Η ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ έχει συνεχή παρουσία στα τοπικά δρώμενα, έχει κριτική άποψη και πολιτικό λόγο, έχει φωνή που ακούγεται, κουβαλάει κι ένα βιογραφικό, «ασήκωτο» και για τον Πύρρο Δήμα.

Ο ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ επιλέχθηκε από το Μητρώο Νέων Στελέχων της Ν.Δ., προέρχεται από μια μεγάλη πολιτική οικογένεια της περιοχής μας, είναι κι ένας από τους λίγους αρτινούς που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη διεκδίκηση της προεδρίας της Ν.Δ.

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, δικηγόρος, το πιο νέο πρόσωπο σε αυτόν τον πολιτικό χώρο, που εκλέχθηκε ανάμεσα σε οκτώ άλλες γυναίκες, που διεκδικούσαν μια θέση στο ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ.

Πάμε και προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά, στο ψηφοδέλτιο του οποίου, «παίζουν» δυνατά και σε αυτές τις εκλογές η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ.

Με διαφορετικές βέβαια «συνταγές»!

Η Όλγα με το γνωστό ξεθωριασμένο και ξεφτισμένο: «Ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει… Δεξιά!

Μέχρι που έμαθε (λέμε εμείς) τι σημαίνει… Αριστερά, και τώρα νοσταλγεί τη… Δεξιά!

Ο Βασίλης Τσίρκας, έχει τα δικά του «όπλα», τα οποία μπορούν να του δώσουν τη δυνατότητα επανεκλογής του, ακόμη και αν το κόμμα του βγάλει μόνο μία έδρα. Στις δύο, δεν έχουν πρόβλημα, ούτε αυτός, ούτε η Όλγα!

Πάμε τώρα και στο ΚΙΝΑΛ, το οποίο ΚΙΝΑΛ, κρατήθηκε όρθιο στην Άρτα, από δύο μόνο άτομα, τον πρώην βουλευτή ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΚΑ και το κομματικό στέλεχος ΑΛΚΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΑΚΗ.

Ο δεύτερος θυσιάστηκε «βάρβαρα», για τα «τρίματα από ραβανί» που τις έμειναν της Φώφης, από τη ΔΗΜΑΡ.

Η οποία Φώφη, υποτίθεται ότι «φόραγε παντελόνια», στην περίπτωση του Ευάγγελου Βενιζέλου και «φούστα κλαρωτή» στην περίπτωση του προερχόμενου από τη ΔΗΜΑΡ, Χρήστου Μέγα!

Τουλάχιστον οι αρτινοί ΠΑΣΟΚοι, ας αποκαταστήσουν αυτή την αδικία, σε βάρος των υπόλοιπων του ψηφοδελτίου Άρτας του ΚΙΝΑΛ και ας επιβραβεύσουν εκείνους που επέδειξαν ευθύνη, συνέπεια, τόλμη και αποφασιστικότητα, τα δύσκολα, για αυτό το χώρο, μνημονιακά χρόνια.

Και σαν επίλογο: Κύριοι υποψήφιοι βουλευτές «σταυρούδια» μόνο με… τσίπουρα, δεν αγοράζετε.

«Σταυρούδια» τζαμπέ, ούτε στην… Κουτσομύτα δεν θα βρείτε!

Με την επικοινωνία και την προβολή της υποψηφιότητας σας, μπορεί να έχετε… «ψαριά»!

Άλλαξαν βλέπετε οι καιροί!
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top