Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε η κλοπή πυρομαχικών από το στρατόπεδο στη Λέρο. Το στρατόπεδο… γλίτωσε;

Μέχρι ανένδοτο κατά της κυβέρνησης ετοιμάζει το ΚΙΝΑΛ! Με φραπόγαλο ή με πίτα γύρο τζατζίκι;

Βότανα κατά της δυσκοιλιότητας πωλούσε από επαρχιακό τηλεοπτικό κανάλι ο Βελόπουλος κι έγινε αρχηγός κόμματος και μπήκε και στη Βουλή!

«Παραμένω «αντισυστημικός», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Και η Θειάκω μου η Αργυρώ παραμένει… «πασιονάρια» της Κωστηλάτας.

Σήμερα θα ονειρευτώ, διότι…!

Δεν θα δώσει φέτος Κοινωνικό Μέρισμα η κυβέρνηση της Ν.Δ! Έχει τάσεις αυτοκτονίας;

Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος εφεύρε τον ΕΝΦΙΑ, αλλά η διάλυση του ΠΑΣΟΚ ήρθε από αλλού. Από την υποχρεωτική και εκβιαστική είσπραξη αυτού του χαρατσιού, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ας το ματασκεφθεί η Ν.Δ. με το Κοινωνικό Μέρισμα, γιατί  η απόσταση από αυτό το επίδομα, μέχρι το να πάρουν «ανάποδες» οι ψηφοφόροι της, είναι ένα… τσίπουρο από κούμαρα, δρόμος!

Μετάφερέ το Γιώργο Στύλιο, μήπως και αφυπνιστούν!

Διότι κ. βουλευτά μας, η αύξηση επιδόματος θέρμανσης, έναντι του Κοινωνικού Μερίσματος, με τίποτα και σε τίποτα δεν… αντισταθμίζεται! Είναι τρίχες κατσαρές!

Είναι κοροϊδία, είναι πολιτική παχυδερμία!

Διότι το Κοινωνικό Μέρισμα μπορεί να φαντάζει σαν «αναλαμπή» στη μιζέρια που βιώνουν χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι και οικονομικά αδύναμοι, αλλά ήταν κάτι, που έκανε τη διαφορά στη ζωή τους, έστω και στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Ας κόψουν λοιπόν τις μαλακίες τους εκεί στη Ν.Δ. κι όχι αυτό το βοήθημα!

Γιατί αν δεν τις κόψουν, θα μας κάνουν να νοσταλγήσουμε πολύ πιο νωρίς τους Σκουρλέτηδες, τους Φλαμπουράρηδες, τους Πολάκηδες και τις… Θείτσες του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top