Στο νέο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), εκλέχτηκε και ο Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς μεγάλη απογοήτευση άσπονδων, ευκαιριακών και μη φίλων του, που το εμφάνιζαν ακόμη και σαν «ναυάγιο» στις όλες διαδικασίες.

Μας είπαν ότι για τα φετινά θεάματα και ταραταζούμ του Δημάρχου μας, θα διατεθούν… 180.000 ευρώ!

Μπράβο του δημάρχου μας! Ρωμαϊκές (κι όχι ρωμέϊκες) οι φιέστες του!

Ναι, αλλά εκεί στην οδό Μακρυγιάννη, άλλαξαν οι πλάκες των πεζοδρομίων μέχρι τη μέση, ελλείψει ευρώ!

Ναι, γινόμαστε… μίζεροι πατριώτες, αλλά σε αυτόν το δρόμο, επί 45 μέρες, υπέφεραν οι επαγγελματίες, που τους… άλλαξαν, μαζί με τα πεζοδρόμια και τα… φώτα!

Το ότι έγινε μισή δουλειά, λίγη πλέον σημασία έχει για αυτούς!

Οι οποίοι, ναι μεν χάσανε τον άρτο τους, αλλά το καλοκαίρι θα έχουν τα… θεάματά τους!

Κάτι σχετικό γράφει και ο Ν.Α.Σ. στην «ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ» και στη στήλη ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ. Διαβάστε:

«Διεθνάρας…
Μέχρι πέρσι, ο Δήμαρχος Αρταίων, ο Χρήστος Τσιρογιάννης, για εκδηλώσεις «πολιτισμού», για «γιορτές» και ταρατατζούμ, τουτέστιν για το λεγόμενο κομφετί, έδινε κι από ένα γλίσχρο κατοστάρικο, στα τοπικά ΜουΜουΕ, έτσι για τον κόπο τους, να φιλοξενήσουν φωτογραφίες, να γράψουν κι ένα καλό λόγο για τη… τιτάνια προσπάθεια του, να προβάλει τα μανταρίνια, τις ελιές και τα ακτινίδια της Άρτας…
Βέβαια, ακτινίδια, πορτοκάλια, ελιές και μανταρίνια, όλα τα προηγούμενα χρόνια πουλιούνταν και χωρίς τα «Φεστιβάλ Γαστρονομίας» του σημερινού Δημάρχου… και θα πουλιούνται και μετά από αυτόν, καθότι οι Δήμαρχοι, βουλευτές και τα λοιπά, κάποια στιγμή φεύγουν, (ή τους φεύγουν) πάνε αλλού ή στο σπίτι τους…
Φέτος ο Δήμαρχος Αρταίων, δεν έδωσε «μία», στα ντόπια ΜουΜουΕ για το (φανφαρόνικο, εν πολλοίς…) Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργάνωσε στο Αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος… αντιθέτως, μάλλον «τα ακούμπησε», σε κάποιες επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται στην Αθήνα ή αλλού…
Δικαίωμά του, να την έχει δει «διεθνάρας» ο Δήμαρχος Αρταίων… αλλά να μη νομίζει πως έκανε «τα μούτρα κρέας» στα τοπικά ΜΜΕ, επειδή δεν έδωσε από ένα κατοστάρικο για τη «προβολή» του «Φεστιβάλ Γαστρονομίας»… είναι κι αυτό μια αντίληψη, για το πώς αντιμετωπίζονται οι ντόπιοι, απ’ τη σημερινή δημοτική αρχή…»

Γιατί «σκούζεις» Ν.Α.Σ.; Πενηντάρικα έδινε και με μεγαλοψυχία τα έκανε κατοστάρικα!

Οριζοντίως και καθέτως «γράφει» τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο κ. Δήμαρχος.

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ κι όχι μόνο το δούλεμά του. Πάνω από 20.000 ευρώ για μπουρδοεκδηλώσεις – ταρατατζούμ, σε εταιρίες άγνωστες και εκτός Βορειοδυτικής Ελλάδας και… 50άρια στις τοπικές εφημερίδες, που επί 365 μέρες το χρόνο προβάλουν ΑΔΑΠΑΝΩΣ τις δραστηριότητες του Δήμου Αρταίων.

Θα σου πω Ν.Α.Σ. και κάτι απίστευτο, αλλά σχετικό με αυτές τις εκδηλώσεις.

Σε κάποια από αυτές λοιπόν τις μπουρδοεκδηλώσεις, η ανάδοχη, εκτός Β.Δ. Ελλάδας, διαφημιστική, που την γνωρίζει προφανώς μόνον ο δήμαρχός μας, είχε «υποχρέωση» να κεράσει καφεδάκι σε κάποιους προσκεκλημένους.

Ζήτησε τιμή από καφετέριες της Γέφυρας, αλλά ήταν… «ακριβή» και μοίρασε τους προσκεκλημένους σε δύο κοντινά παραδοσιακά καφενεία.

Στα οποία οι καφέδες ήταν «βαπορίσιοι». Της… κατσαρόλας κατά πως λένε!

Θυμάσαι Ν.Α.Σ., τις δεκαετίες που ασχολείσαι με τη δημοσιογραφία, να είχανε τέτοια απαξίωση τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, από κάποιον από τους προηγούμενους δημάρχους Αρταίων της μεταπολίτευσης;

Αλλά φταίμε κι εμείς οι εφημεριδοβγάλτες της Άρτας που γινόμαστε… «ζήτουλες»! Δεν.. φταίμε;

Μας γράφει μια φορά ο δήμαρχος, δέκα εμείς κι ας είναι και μακριά οι επόμενες εκλογές!

Τηλεοπτική «μονομαχία» ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ», με τον ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ!

Και οι εντυπώσεις «άριστες» για την δική μας Όλγα, μας είπε φίλος του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»!

Φαίνεται πως η κ. Γεροβασίλη εγκατέλειψε την ξεθωριασμένη ατάκα της Αριστεράς: «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», που την χρησιμοποιούσε, ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν χρειάζονταν!

Είναι και αυτή μια (πολιτική)… πρόοδος!

Όπως και να χει, η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, είναι ένα σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και από τα λίγα, να μην πούμε και ελάχιστα, που διαθέτουν σοβαρότητα, κύρος και πολιτική αξιοπρέπεια!

Τώρα το πώς ταιριάζανε τα χνώτα της με εκείνα του Πολάκη, του Τζανακόπουλου, του Πάνου Καμμένου και της Παπακώστα, εμείς δεν έχουμε εξήγηση!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top