* Και να θέλεις να «αγιάσεις», δεν σε αφήνουν, κάποιοι που αμέτι – μουχαμέτι, σε «σκανδαλίζουν» με αυτά που λένε!

* Και καλοκαιριάτικα μας… τσικλίζουν!

* Χαρακτηριστικά παραδείγματα. Γράφει στην «ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, ο Ν.Α.Σ.: «Ρώτησα τον ΛΕ-ΣΤΑΣ (δηλαδή τον γράφοντα), αν άκουσε πως ο Βασίλης Τσίρκας (πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) θα κατέλθει για υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων» κι ότι η δική μου απάντηση ήταν: «Αν ήθελε να πάει για δήμαρχος, έχει Δήμο να κατέβει» και ότι «… αυτά τα λέτε εσείς οι Μελισσουργιώτες που θέλετε να του φάτε τη βουλευτική έδρα…»!

* Καταρχάς το «άκουσα», δεν το είπα, γιατί πήρα θέση όταν γράφτηκε κάτι τέτοιο (από… Μελισσουργιώτη), χαρακτηρίζονταν τα εν λόγω γραφόμενα του (επιεικώς) ως «ανέντιμη πολιτική ενέργεια»!

* Άλλωστε η «σιωπή» του Β. ΤΣΙΡΚΑ, σε όλα τα προαναφερόμενα, είναι και η υπεύθυνη πολιτική του απάντηση.

* Όμως για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, σταράτα και χωρίς μισόλογα, οι 9 στους 10 αρτινούς που κινούνται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν ή θα θέλανε τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΚΑ, υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων.

* Αυτοί λοιπόν που νοιάζονται για αυτό το θέμα, μπορούν να ρωτήσουν σχετικά τον ίδιο και να μάθουν τις προθέσεις τους.

* Εκείνο που εμείς γνωρίζουμε, είναι συγκεκριμένο: Όλες οι κινήσεις και δράσεις του, σε επίπεδο νομού Άρτας κι όχι μόνο, μας λένε ότι το ενδιαφέρον του είναι η κεντρική πολιτική σκηνή τις επόμενες εκλογές και όποτε κι αν αυτές γίνουν, θα διεκδικήσει βουλευτική έδρα. Σε αυτόν τον στίβο τον θέλει και το κόμμα του.

* Μετά από αυτές τις εκλογές, που θα προηγηθούν εκείνων των δημοτικών, «επιτρέπονται» τέτοιου είδους συζητήσεις και θα λέγαμε και επιβάλλονται. Τότε ενδεχομένως να αλλάξουν και τα σημερινά δεδομένα και γιατί όχι και οι στόχοι, προσωπικοί και κομματικοί.

* Αλλά δεν είπα μόνο αυτά ή ακριβώς αυτά. Είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά απολύτως τύχη για το Δήμο Αρταίων, ακόμη και να κατεβάσει για υποψήφιο δήμαρχο τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

* Είπα ακόμη ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τους «τρώει» τους δικούς του ανθρώπους, που θέλει να υπηρετήσουν το Δήμο Αρταίων, μετά… Όλγας εποχής.

* Υποχρεώθηκε σε παραίτηση ο κομματικά «χρισμένος» υποψήφιος Δήμαρχος ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ, μια εβδομάδα, πριν κατατεθούν τα ψηφοδέλτια.

* Άραγε γιατί και από ποιους;

* Αλλά δεν είπα μόνο αυτά ή ακριβώς αυτά. Είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά απολύτως τύχη για το Δήμο Αρταίων, ακόμη και να κατεβάσει για υποψήφιο δήμαρχο τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

* Την επόμενη των τελευταίων εκλογών «διαγράφηκε» από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, η υποψήφια κομματική δήμαρχος ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, η μόνη που κατάφερε να περάσει στη δεύτερη Κυριακή και να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη.

* Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν δικαιούται» να ματιάζει το Δήμο Αρταίων!

* Κι επειδή ο Ν.Α.Σ. προαναγγέλλει «υποβόσκουσα» άλλη υποψηφιότητα (Μελισσουργιώτικη;), θα πούμε μόνο τούτο: Καλώς το να και μπράβο του κι ας «κρύβεται». Αλλά με «ντόμπρες» κινήσεις κι όχι με «τρικλοποδιές» σε άλλους!

* Κι ένας παντοδύναμος δήμαρχος, όπως είναι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, τέτοιους υποψήφιους τους έχει για «πρωϊνό»!

* Αλλά ο Ν.Α.Σ. σε άλλα σχόλια του: «Σκουφάς εναντίον Μακρυγιάννη… Καθότι οι δεξιοί του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ»… είναι εναντίον των… προοδευτικών Μακρυγιάννηδων κλπ, κλπ» για να «αναβιώσουν» την Απελευθέρωση της Άρτας κλπ, κλπ.

* Σωστός ο Ν.Α.Σ., δεν λέω, αλλά θα του πούμε ότι στον «ΣΚΟΥΦΑ», είναι δραστήριο μέλος, για αρκετές δεκαετίες και η «αριστερή» ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και ο αείμνηστος ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΡΚΑΛΗΣ του ΚΚΕ και δεκάδες άλλοι, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

* Ακόμη στον «ΣΚΟΥΦΑ» τον υπηρέτησε και ο Μελισουργιώτης αείμνηστος δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΖΑΣ.

* Κατά τα άλλα, συμφωνώ μαζί του σε… όλα!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top