* Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκουν εκείνοι που παρακολουθούν τις χοντράδες των… Αρβυλοσάτιρων  και γελούν;

 

* Διότι για να κάνεις σάτιρα (όχι διατεταγμένη τύπου Λαζόπουλου), πρέπει να έχεις πρωτίστως το μεγαλείο του… αυτοσαρκασμού!

 

* Να σατιρίζεις πρώτα την αφεντιά σου και μετά τους άλλους, να σηκώνεις το δάκτυλο πρώτα στον εαυτό σου και να κάνεις λόγο περί ηθικής, εάν πράγματι την πιστεύεις και τη δέχεσαι!

 

* Οι αρβυλόμαγκιες, οι ραδιοαρβυλόμαγκες συναγωνιζόντουσαν μεταξύ τους, για το ποιος θα πεί την μεγαλύτερη χαζομάρα, την μεγαλύτερη χοντράδα, την πιο… κρυάδα!

 

* Και με το δάκτυλο… σηκωμένο!

 

* Έσκασε η περίπτωση του ενός τετάρτου αυτού του θιάσου, του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με το κορίτσι που το ρεζίλεψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να γίνει το… «έλα να δεις»!

 

* Να βλέπεις τις φάτσες τους και να απολαμβάνεις επιτέλους… «σάτιρα»!

 

* Αλλά το δάκτυλο πάντα σηκωμένο, στις αντιδράσεις.

 

* Καθόσον καλή η πλάκα, τα χαχαχα και τα χουχουχου, αλλά η σάτιρα… εκδικείται, αν δεν την κάνεις με σεβασμό και μακράν μονόπλευρων και κυρίως πολιτικών σκοπιμοτήτων.

 

* Πάμε και στα της πανδημία. Οι μισοί επιστήμονες μας καθησυχάζουν, λέγοντάς μας ότι θα αρχίσει να υποχωρεί και οι άλλοι μισοί να κάνουμε τις… διαθήκες μας!

 

* Κάποιοι φίλοι του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» διέκριναν δημοσιογραφική εμπάθεια από την πλευρά μας, σε βάρος του ΓΑΠ, κατά κόσμον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

 

* Και δεν έχουν και άδικο, αλλά μπροστά στην υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών και την απαξίωση της πολιτικής, η εμπάθεια είναι πλημμέλημα!

 

* Και να μου το θυμάστε ο ΓΑΠ, δεν «συγχωρεί», αλλά τιμωρεί και μόλις του δοθεί η ευκαιρία και πάλι θα την κάνει την ζημιά του, και όχι μόνο στο κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του.

 

* Να μου το θυμάστε!

 

* Και περισσότερο να το θυμούνται κάποιο αρτινοί «Παπανδρεϊκοί» που κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, συναγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιος θα πει την πιο… παπατζίδικη ατάκα!

 

* Τον έβγαζαν αρχηγό από την πρώτη Κυριακή και με ποσοστά… Βόρειας Κορέας!

 

* Το διάβασα και μου άρεσε: Τι την ήθελε την άδεια για ταχύπλοο ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ; Επί πέντε χρόνια οδηγούσε τη χώρα χωρίς… δίπλωμα!

 

* Εύλογο το ερώτημα: Όσοι παίρνουν οδηγίες για την υγεία τους, από τον πνευματικό τους, όταν είναι να χτίσουν σπίτι, ποιόν ρωτάνε; Τον καντηλανάφτη του… πνευματικού τους;

 

* Τι σου είναι τέλος πάντων η ζωή! Ο Γιωργάκης έγινε υπουργός, αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός και τον έκανε «μια χαψιά», ένα… παιδαρέλι ο Ανδρουλάκης!

 

* Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν επιχειρηματίας, ήταν Νομάρχης και Περιφερειάρχης και κατέληξε να καθαρίζει… τουαλέτες στη… Φάρμα!

 

* Η Ρούλα Κορομηλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από είδωλα της τηλεόρασης, ειδωλολάτρες του εαυτού τους.

 

* Έφυγε και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ, ο αντιεμβολιαστής και αρχηγός κόμματος μεγαλοδημοσιογράφος, με πολλά «ναι μεν αλλά» από πολλούς συναδέλφους του, μεγαλοδημοσιογράφους, μικροδημοσιογράφους και αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους!

 

* Πόσο θα λείψει, σε όλους αυτούς!!!

 

* Και το ανέκδοτο της χρονιάς που φεύγει: Αλέξης είπε ψεύτη τον Κυριάκο! Ο Αλέξης!!!

 

* Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα με υγεία και… αποκορωνοϊστικα!

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top