Σε παλαιότερο σχόλιό μας κάναμε λόγο για δημοτικό σύμβουλο και «βαθμοφόρο» του δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος κι αν θα είναι θα συμπορευτεί με τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ!

Και στην περίπτωση, η κλωστή έγινε καραβόσκοινο από τους αντιπάλους του δημάρχου! Ο οποίος δήμαρχος γνωρίζει από καιρό αυτό το θέμα, συμμερίζεται τους λόγους που δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό του, απόλυτα τους κατανοεί και κάποια ζητήματα σχέσεων και δεσμών δεν «τσουβαλιάζονται» ούτε με τις πιο επιτρεπτές πολιτικές σκοπιμότητες!

Προσεχώς, περισσότερα!

Νοικοκυρεμένα πράγματα ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. Χωρίς παρλάτες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, δήλωσε ανεξάρτητος και όποιο κόμμα θέλει ας τον στηρίξει, νοίκιασε γραφεία για το συνδυασμό του, επί της Καραπάνου, μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τον προεκλογικό τους αγώνα και το δημοτικό τους πρόγραμμα και παράλληλα συγκροτήθηκε και το ψηφοδέλτιό τους!

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την υπέρβασή του, επέλεξε την βουλευτή Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ για υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου, αντί να «ψαχτεί» στα Γιάννενα για τον επικεφαλής που είναι και η μεγάλη πηγή ψηφοφόρων!

Δεν έβρισκε; Μάλλον! Ρισκάρει και ποντάρει… αντιμνημονιακά! Σου λέει αν οι ηπειρώτες αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι «εκδικηθούν» στην κάλπη την κυβέρνηση των μνημονίων, στις βουλευτικές πάμε για… αυτοδυναμία!!!

Φαντάζεστε φίλοι τι θα γίνει αν ο αχτύπητος και πανίσχυρος νυν Περιφερειάρχης ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ, εμπροσθοφυλακή της Ν.Δ. στην Ήπειρο, και όχι μόνο, φέρει ντόρτια σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τι έχει να γίνει στις βουλευτικές;

Χαρακτήρα δημοψηφίσματος δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο δικό της γήπεδο παίζει η Ν.Δ., στο κατώφλι της εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ, στην…εξώπορτα η Ν.Δ.! Και ο λαός; Μα μια ζωή ο λαός τρέχει πίσω από εκείνους που τους τάζουν «λαγούς με πετραχήλια», εκείνους που δείχνουν ότι κερδίζουν την εξουσία!

Κουτοπόνηρος λαός! Σου λέει τι να το κάνω τώρα το «πτώμα» το ΠΑΣΟΚ ή την ξοφλημένη Ν.Δ.; Ότι ήταν να «φάω» από αυτούς, το έφαγα! Να «αρμέξουμε» και τον ΣΥΡΙΖΑ! Και βλέπουμε!

Ποιός δεν θυμάται την περίπτωση του αείμνηστου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Ξεκίνησε με 14%, τάζοντας εθνική κυριαρχία, κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, κοινωνική δικαιοσύνη! Πέρασε στο 24% κραυγάζοντας «έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ, έξω οι βάσεις». Κι έφτασε στο 44% και στην εξουσία ζητώντας «αλλαγή εδώ και τώρα»!

Τα ίδια «συμπτώματα» δεν έχουμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Βέβαια ο λαός, δηλαδή εμείς όλοι, πάντα πέφταμε στην ίδια παγίδα! σε κάθε εκλογική αναμέτρηση βλέπουμε το τυρί κι όχι τη φάκα!!!

Και λέμε τώρα, αν ο λαός μας, και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ηπειρώτες ψηφοφόροι,… «πάρουν ανάποδες», η δική μας… Όλγα θα τον «φάει» τον… παγουρά Αλέκο!!!

Θα είναι τυχαίο; Δεν νομίζουμε!

Μες την καλή χαρά μας! Το στρατόπεδο «ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ».σύμφωνα με ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ του Τμήματος Υποδομών του ΓΕΣ. μπορεί να παραχωρηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για την ανέγερση Διοικητηρίου!!!

Και δώστου σχετικές δηλώσεις ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΘΑΣ, στο στυλ «κατόπιν ενεργειών μας», και δώστου δηλώσεις ο κυβερνητικός βουλευτής ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, κατόπιν παρεμβάσεών μας, παίχτηκε και η «κασέτα» τους από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και όλα καλά, όλα ανθηρά!

Βέβαια η διεκδίκηση του στρατοπέδου «ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ» έχει ιστορία δέκα και πλέον χρόνων και ξεκίνησε επί Νομαρχίας ΛΑΜΠΡΟΥ ΡΙΖΟΥ και επί δημαρχίας ΠΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ! Μάλιστα ο τότε υφυπουργός Άμυνας κ. Λαμπρόπουλος, είπε στον νομάρχη και το δήμαρχο, το στρατόπεδο είναι δικό σας, αλλά να μας βρείτε ένα χώρο για το Πεδίο Βολής!!!

Και ψάξανε τότε οι δυο τους για έναν τέτοιο χώρο, αλλά οι προδιαγραφές του ΓΕΣ για ένα Πεδίο Βολής ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές και απαγορευτικές σε εκτάσεις που βρίσκονταν κοντά σε σπίτια, οδικές αρτηρίες, βοσκοτόπια και άλλα!

Και το κόστος εννοείται θα επιβάρυνε Νομαρχία και Δήμο Αρταίων!

Εις αναζήτηση λοιπόν αυτού το χώρου, αλλάζουν οι τοπικές Αρχές και ματά ξανά από την αρχή, από τον μετέπειτα νομάρχη ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!

Συνεπώς άλλοι έβαλαν «το νερό στο αυλάκι» κι όχι οι νυν που «καμαρώνουν» και μοιράζουν εύσημα!

Όμως το ζητούμενο στην περίπτωση δεν είναι η ιστορία αυτού του ζητήματος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα!

Και το τελικό αποτέλεσμα είναι η θετική γνωμοδότηση για παραχώρηση και αυτό το αποτέλεσμα έχει και αρχή και όχι μόνο…τέλος!

Με την ευκαιρία θα πούμε και κάτι ακόμη! Αν δεν είχε καταργηθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) Άρτας, η γνωμοδότηση θα ήταν αρνητική!

Διότι η παραχώρηση του στρατοπέδου χωρίς ταυτόχρονη λύση του προβλήματος του Πεδίου Βολής, ήταν ΑΔΥΝΑΤΗ! Γι’ αυτό και θα είχε παραχωρηθεί όταν πρωτοδιεκδικήθηκε από τους Λ. ΡΙΖΟ και Π. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ!

Σήμερα το Πεδίο Βολής είναι σαν να μην υπάρχει! Και σύντομα, πολύ σύντομα, θα κλείσει και ο στρατώνας!

Όλα τα άλλα που «επισήμως» λέγονται είναι ιστορίες για αγρίους!

Όπως δικαιολογία για αγρίους είναι και το επιχείρημα, προς τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», του αντιπεριφερειάρχη Άρτας ΒΑΣΙΛΗ ΨΑΘΑ, όταν ζητήσαμε να μας δοθεί το σχετικό έγγραφο του ΓΕΣ! Η απάντηση: «Είναι στρατιωτικό έγγραφο και δεν δίνεται….»!

Κύριε αντιπεριφερειάρχα μας το στρατόπεδο παραχωρήθηκε στους αρτινούς κι όχι σε εσάς! Το έγγραφο τι διαβάθμιση έχει; Απόρρητο, εμπιστευτικό ή απλή κοινοποίηση μιας γνωμοδότησης που αφορά την περιοχή μας;

Και προφανώς είναι το τελευταίο και προφανώς κακώς δεν το δημοσιοποιείτε και προφανώς κάτι λέει περισσότερο, από ότι εσείς ανακοινώσατε γι’ αυτό το ζήτημα!

Γιατί το «κρύβεται» κ. αντιπεριφερειάρχα μας; Δεν είναι δικό σας, είναι δικό μας, είναι όλων μας!

Εμείς θα το βρούμε αυτό το έγγραφο και θα το δημοσιοποιήσουμε, κάτι που εσείς δεν κάνατε αν και οφείλατε να το κάνετε!

Το λεξιλόγιό μας, σε πρόσφατο κείμενό μας, με τίτλο: «ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ., ΑΡΤΙΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ», που αφορούσε το ψεύτικο γκάλοπ για το Δήμο Αρταίων και την ψεύτικη (επίσημη) στήριξη της υποψηφιότητας του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ενόχλησε κάποιους φίλους αυτού του χώρου και μας το είπαν κατ’ ιδίαν, από τηλεφώνου, γραπτώς και με E-MAIL!!!

Να δεχτούμε ότι υπήρξε υπερβολή στο λεξιλόγιό μας, κάτι που σπάνια γίνεται, αλλά η ουσία του κειμένου μας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Ναι, πήγανε στην Αθήνα τρεις ενδιαφερόμενοι για το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου Αρταίων, με πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΟΔΕ Άρτας ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΗ, συναντήθηκαν με ΖΑΓΟΡΙΤΗ και ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, απέσυρε το ενδιαφέρον του ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ, έμεινε μόνος ενδιαφερόμενος ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, και υποτίθεται, ελλείψει αντιπάλου, πήρε σιωπηρά την κομματική στήριξη!

Η συνάντηση δεν ήταν επίσημη και στα πλαίσια της κομματικής διαδικασίας για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές! Έτσι έγιναν τα πράγματα!

Διότι αν το κόμμα είχε προσφέρει στήριξη στον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, θα το ανακοίνωνε η ΝΟΔΕ Άρτας, θα το ανακοίνωνε ο ίδιος, κάτι που δεν έγινε!

Τώρα θα μου πείτε και γιατί η ΝΟΔΕ Άρτας δεν παίρνει θέση επί του θέματος που προέκυψε; Έλα ντε!!!

Να βγει και να πει, το και το! Στρατηγέ μου, τι θα πει «αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω», όπως είπες για την περίπτωση; Αρχηγός ο Παπαμιμίκος;

Δηλαδή αν τις εκλογές τις κερδίσει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, θα είναι δική σας νίκη κι αν τις χάσει θα είναι δική του η ήττα;

Όμως η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός!

Και η αλήθεια είναι μόνο μία: Σε κανένα μικρό Δήμο δεν προσφέρει στήριξη η Ν.Δ., γιατί έχει πολύ… «τραχανά απλωμένο»!

Δεν του δόθηκε από τη Ν.Δ. το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου Αρταίων και έγινε μέντιουμ! Αναφερόμαστε βέβαια στον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ, ο οποίος προβλέπει ότι στο δεύτερο γύρο, για το Δήμο Αρταίων, θα είναι οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ!

Φίλοι μου, μην πείτε τίποτε, θα επιβαρύνετε τη (νοητική)
θέση σας!

Ναι Δημήτρη, με τις Αμβρακιώτικες πενιές σου, εμείς προβλέπουμε για δεύτερη Κυριακή δύο από τους τρεις, Παπαλέξη, Τσιρογιάννη και Καραμπίκα! Εσύ Δημήτρη τι βλέπεις, Μπουτάρη, Καμίνη και Σακελλαρίδη;

Ή απαγορεύονται οι… προβλέψεις;

Κι όχι… «μονταζιέρα» στα επιχειρήματά μας, επί προβλέψεών μας ή και αν θέλεις και των ευσεβών πόθων μας! Εμείς λέμε από πριν κι όχι όταν «κάτσει η μπίλια»!

Πάμε τώρα και στο Δήμο των Κεντρικών Τζουμέρκων, που τυχαίνει να είναι η γενέτειρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην βασιλιά Αθάμα (κληρονόμος του ο γράφων), που ακούγονται, μέχρι στιγμής, πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι! Μάλιστα ακούγεται ότι επανέρχεται και ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΑΡΝΕΛΗΣ!

Επίσης ακούγεται ότι επανερχόμενος ο Μαρίνος, απέρχεται ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ!

Μύλος!

Περήφανα Τζουμέρκα μου! Από όλα βγάζει ο μπαξές σου! Βασιλιάδες, αρχηγούς κομμάτων, υποψήφιους δημάρχους, ξουράφια μυαλά σαν της αφεντιάς μου! Από αυτά που χρειάζονται να ζήσουμε…δεν βγάζει !

Πέραν από τις προηγούμενες κακίες μας, ΒΑΣΙΛΗ ΨΑΘΑ, στην περίπτωση του στρατοπέδου «ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ», έκανες μεγάλο λάθος που ανακοίνωσες την παραχώρησή του! Θα έχουν άδικο τώρα οι «ενεργοί» συμπολίτες μας να αξιώσουν ο χώρος αυτός να δοθεί στο λαό και δια του λαού, να γίνει πολυχώρος πολιτιστικών δράσεων για τους… «προχωρημένους», προβληματισμένους, σκεπτόμενους και προοδευτικούς της περιοχής μας;

Θα φταίνε αν πούνε και κάνουν και… κατάληψη; Ποιοι θα τους εμποδίσουν, εμείς οι… καναπεδάτοι;

Την έκανα τη διαολιά μου πάλι;;;

ΛΕ-ΣΤΑΣ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top