Σάρωσε η Ν.Δ. στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, συγκεντρώνοντας 88 ψήφους, έναντι 25 του ψηφοδελτίου που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ! Αν αυτό σας λέει κάτι!

Εμάς, όχι!!!

Κέρδισε (η Ν.Δ.) και στις εκλογές για την ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου). Αυτό ήταν αναμενόμενο αλλά όχι και ιδιαίτερα σημαντικό πολιτικό γεγονός!

Πόσο κάνει 180 – 155; «Κυρίαρχο» ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αναπαράγεται και από τους αρτινούς ΣΥΡΙΖΑΙους!!! Γιατί δεν ρωτάνε τον Στρατούλη, τον Σκουρλέτη, τον… Βαρεμένο;

Είπε ο Σκουρλέτης: Όσοι ανεξάρτητοι βουλευτές ψηφίσουν υπέρ της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι… αργυρώνητοι! Κι όσοι δεν ψηφίσουν, τι είναι;

Σκάσε… λούγκρα!!!

Να μην είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;

Από 6 έως και 9%, προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν όλες οι… φθινοπωρινές δημοσκοπήσεις, έναντι της Ν.Δ.!!! Και η δεύτερη συνεχίζει να… «λούζεται»! Πιστεύει ότι το κλίμα θα αναστραφεί!!!

Κι εγώ πιστεύω ότι θα πιάσω το… τζόκερ! Και με περισσότερες πιθανότητες από αυτές της… ΝουΔούλας!

Η οποία… ΝουΔούλα «παίζει» με… Γιακουμάτο, για να κερδίσει πόντους!

Από την άλλη τώρα, από το «συνεταιράκι» της, το ΠΑΣΟΚ, όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα, το εμφανίζουν να… σχοινοβατεί στο… 3 – 4%! Παρά ταύτα, ο αρχηγός του Ευάγγελος και οι εναπομείναντες… χοληστερινούχοι «σοσιαλιστές», ελπίζουν σε κάποιο θαύμα, για να πάρουν τα πάνω τους!

Αντί να πιάσουν την άκρη και να αφήσουν κάποιους άλλους στο τιμόνι!

Το ΠΑΣΟΚ και πάσης Ελλάδος, έγινε… Χασόκ και… καμιάς ελπίδας!

Πάρετε παράδειγμα εδώ στην Άρτα, πόσοι και ποιοι ασχολούνται με αυτό το... «λείψανο»! Ούτε ποδοσφαιρική ομάδα δεν συμπληρώνουν! Κι εκείνοι που επί ΠΑΣΟΚ «βολεύτηκαν» στο Δημόσιο ή ανέπτυξαν επαγγελματικές δραστηριότητες με την «ομπρέλα» αυτού του κόμματος ή βρέθηκαν σε αξιώματα, που ούτε στα όνειρά τους, δεν τολμούσαν να τα φανταστούν, όλοι αυτοί οι πολλαπλώς ευεργετηθέντες, σφυρίζουν αδιάφορα ή ερωτοτροπούν με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλά ας σταθούμε στην τελευταία δημοσκόπηση και κατά τον γράφοντα, την πιο έγκυρη, αυτή της τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και του… «τρισκατάρατου», κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ! Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 26,5% περίπου, δεύτερο η Ν.Δ. με 20% (περίπου), τρίτο κόμμα το «ΠΟΤΑΜΙ», με 6%, τέταρτο κόμμα Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, με 5,7% και έκτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με… 4%!

Και ο Βενιζέλος «γαντζωμένος» στην καρέκλα του αρχηγού! Όπως και ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, που έφτασε τη ΔΗΜΑΡ στο… 0,5% και ακόμη το παίζει… «κέντρο» της Κεντροαριστεράς και… ανασυγκροτηστής της!

Ένα άλλο, ιδιαίτερα σημαντικό, από αυτή τη δημοσκόπηση. Το… 93% (καλά διαβάσατε) είναι υπέρ της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, έναντι… 3% που είναι κατά και 4% που δεν απαντούν!

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη επιμένει στο… κατά! Κι όμως οι πολίτες του δίνουν… «πρωτιά»! Τρέλα!!!

Και η Δούρου «απειλεί» να ανακηρύξει την Περιφέρεια Αττικής, ανεξάρτητη και αυτόνομη!

Μπροστά της η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, «φαντάζει πολιτικά, σαν... χαμηλοβλεπούσα ιερομόναχη!

Ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το 2015 ζήτησε ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, με πρώτη προτεραιότητα τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων!!! Με… 4% στις δημοσκοπήσεις, ούτε Πακιστανούς δεν θα βρουν για υποψήφιους.

Συλλαμβάνω τον εαυτό μου «Παγκαλικό», μέχρι τα μπούνια! Μετά το «μαζί τα φάγαμε», εκείνοι που θα «φάνε» τον ΣΥΡΙΖΑ, αν γίνει κυβέρνηση, μας είπε, θα είναι εκείνοι που θα τον ψηφίσουν!!!

Και ποιος άλλος θα μπορούσε να τον… «φάει»! Ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης ή ο Καμμένος; Νάμαστε και λίγο σοβαροί!

Βρε N.A.S., ποιος έκανε «ρεπορτάζ» για το ΠΑΣΟΚ Άρτας και για ποιο τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, ενώ όλοι οι δημοσιογράφοι υποχρεώθηκαν να αποσυρθούν από την πρόσφατη Ολομέλεια Μελών αυτού του κόμματος;

Ρωτάμε για να τον «εντάξουμε» στο «δυναμικό» του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»!

Μετά το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία, που προκάλεσε ρουμάνικο φορτηγό, οι αρμόδιοι της κυβέρνησης διέταξαν έλεγχο των ελληνικών φορτηγών!

Με... πόσους νεκρούς «συγκινούνται» οι κυβερνώντες;

ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top