Είναι αναφαίρετο δικαίωμα και απολύτως κατανοητό πολιτικά στελέχη να μην επιθυμούν σε ορισμένες συγκυρίες να συμμετάσχουν στα κομματικά δρώμενα για προσωπικούς η άλλους λόγους και να το εκφράζουν δημόσια.

Και πράγματι το μέλος της ΝΕ κ. Έλλη Κουφού καθώς και το μέλος της Δ.Ο του Δήμου Αρταίων κ. Γεωργία Κουφού δήλωσαν σε συζήτηση που είχαν πρόσφατα την πρόθεσή τους να παραιτηθούν από τα όργανα στα οποία συμμετέχουν για καθαρά και μόνο προσωπικούς λόγους.

Από εκεί όμως μέχρι του να εμφανίζονται δημόσια ότι παραιτούνται από το ΠΑΣΟΚ για να αυτομολήσουν σε άλλες κομματικές κινήσεις υπάρχει στην μέση η άβυσσος.

Αποτελεί και αυτό ένα δείγμα της καλά ενορχηστρωμένης προσπάθειας σε κεντρικό επίπεδο με παραποίηση διαλόγων και πλαστογράφηση υπογραφών και συνειδήσεων να εμφανίσουν την επίπλαστη εικόνα ότι τα στελέχη κατά κύματα εγκαταλείπουν το σκάφος του ΠΑΣΟΚ.

Και του λόγου το αληθές είναι τα εκατοντάδες δημοσιεύματα στα ΜΜΕ στελεχών που διαψεύδουν όλα όσα τους καταλογίζουν με τις υπογραφές πρόσφατα σε λίστα των 4.000, σε παραιτήσεις από ΝΕ του ΠΑΣΟΚ και εσχάτως σε δήθεν προθέσεις τους να είναι υποψήφιοι σε συνδυασμούς κομμάτων εκτός ΠΑΣΟΚ.

Δεν άκουσαν φαίνεται ποτέ τον ηγέτη της Δημοκρατικής παράταξης να βροντοφωνάζει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι βιονικό κόμμα και ότι «έρχεται από μακριά και θα πάει πολύ μακριά».

Οι εγκέφαλοι αυτής της ασχημίας δεν είναι ούτε άφρονες, ούτε και άνοοι. Νοήμονες άνθρωποι είναι.

Αποσκιρτήσαντες πρόσφατα από το ΠΑΣΟΚ δεν προσπαθούν με διάλογο, επιχειρήματα και πειθώ να αιτιολογήσουν την στάση τους. Διακατέχονται και αυτοί από την αγωνιώδη πρεμούρα να δώσουν τα δικά τους διαπιστευτήρια. Μετέρχονται τις γνωστές αντιδημοκρατικές μεθόδους.

Ο γεννητσαρισμός είναι συνδεδεμένος με την αυτομόληση και την προδοσία. Και αυτή η ακραία συμπεριφορά σε περιόδους έσχατης κρίσης αναβιώνει.

Δεν είναι ότι δεν άκουσαν καλά η δεν κατάλαβαν τι τους είπαν. Τα κατάλαβαν και πολύ καλά μάλιστα.

Σε ακραίες, πολωτικές και συγκρουσιακές καταστάσεις εξάπτονται τα ακραία συντηρητικά αισθήματα. Και δυστυχώς έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι οι πλέον συντηρητικοί άνθρωποι βρίσκονται και υποθάλπονται σε αριστερούς και προοδευτικούς χώρους. Εκεί έχουν όλα τα άλλοθι και την ασφάλεια που απαιτεί η ατομική του ύπαρξη και η μετάλλαξή τους ανάλογα με τις εκάστοτε συγκυρίες λόγω του αδύναμου και ευάλωτου χαρακτήρα τους. Καταγγέλλουμε δημόσια τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ Άρτας για την άοκνη προσπάθειά τους να δημιουργήσουν παραποιημένες και εσφαλμένες εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία για τα στελέχη και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και τους καλούμε να ανακαλέσουν δημόσια.    

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top