Κακό χωριό τα λίγα σπίτια, λέγανε οι παλιοί!

Μια παροιμία που ταιριάζει σε κάθε μίζερη κατάσταση, όπως και σε αυτή που διαμορφώθηκε στην Άρτα, μετά την αυτοκτονική και πολιτικά απερίσκεπτη απόφαση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, να ιδρύσει προσωπικό κόμμα, είκοσι μόλις μέρες πριν από την διεξαγωγή των εκλογών, μόνο και μόνο, από εμπάθεια κατά του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Και δεν υπάρχει καμιά απολύτως άλλη ερμηνεία, όσο κι αν δεν το δέχονται οι αρτινοί υποστηριχτές του.

Και τώρα ο ένας «σύντροφος», απροκάλυπτα ρίχνει πισώπλατες στον άλλο, ο ένας βγάζει τα μάτια του άλλου, προς μεγάλη ικανοποίηση όλων των άλλων πολιτικών κομμάτων.

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται!

Μέσα σε αυτό το κλίμα και στην τρελαμάρα, δύο αξιόλογοι ενδιαφερόμενοι, για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Άρτας, αυτού του κόμματος, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του τοπικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΣ και η πρώην Αντιδήμαρχος Αρταίων και πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και από το σύνολο των ψηφοδελτίων, ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, είπαν «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ», ο πρώτος με δήλωσή του, στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και η δεύτερη, με την εκκωφαντική σιωπή της, την πρόδηλη δυσφορία της και την αποστομωτική άρνησή της και στις δύο πλευρές, που επίμονα και η κάθε μια για λογαριασμό της, εκλιπαρούσε τη συμμετοχή της σε αυτή την δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Δύο πρόσωπα, με αποδεδειγμένα ευρύτατες λαϊκές προσβάσεις, προς όλους τους πολιτικούς χώρους, δύο πρόσωπα που θα «έσπαγαν ρεκόρ» ψήφων και, αν και αποφεύγω να κάνω χρήση τέτοιων συγκρίσεων, παραβιάζω αυτή την αρχή μας και λέω, ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

 

Λ.Σ.

 

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top