Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη στήριξή σας! Η Άρτα γύρισε σελίδα και προχωράει μπροστά με πιο ισχυρή και διεκδικητική εκπροσώπηση. 

O ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί πως θα σχηματίσει κυβέρνηση όλων των Ελλήνωn. Έχει επίσης δεσμευτεί πως θα πάρει πρωτοβουλίες ώστε να διαμορφωθεί η ευρύτερη δυνατή σύγκλιση δυνάμεων που θα επαναδιαπραγματευτεί με τους δανειστές μια νέα δανειακή συμφωνία και μια αμοιβαία αποδεκτή λύση για το μη βιώσιμο χρέος, χωρίς Μνημόνια και καταστροφικές πολιτικές. Ο ελληνικός λαός επέλεξε την ελπίδα, νίκησε το φόβο και έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη.

Ο ελληνικός λαός ολοκλήρωσε με αποφασιστικότητα και το τελευταίο βήμα για αλλαγή πολιτικής. Είναι μια ιστορική αλλαγή για την Ελλάδα που φέρνει την Αριστερά στο τιμόνι της χώρας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά φέρνει και τον ελληνικό λαό, ιδιαίτερα τη νέα γενιά, στο προσκήνιο. Στέλνει  ταυτόχρονα μήνυμα στην Ευρώπη ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνουν πράξη αυτά που έχει ανάγκη ο νομός της Άρτας. Ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός της χώρας και οι δύο από τις τρεις έδρες που ο Αρτινός λαός μας έδωσε είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Άρτα γύρισε σελίδα. Είναι η απάντηση που έχει απόλυτη ανάγκη το τόπος μας για να πάρει μπροστά και να κερδίσει αυτά που πραγματικά δικαιούται. 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top