Σύμφωνα με μελέτη για την αναδιάρθρωση της δομής των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα 9 από τα 13 συνολικά κέντρα εκπαίδευσης, που σήμερα λειτουργούν, δεν είναι αναγκαία,

Μεταξύ αυτών και το Κ.Ε.Ν. Άρτας!

Τα παραπάνω ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ, απαντώντας σε επίκαιρη σχετική ερώτηση του βουλευτή Άρτας ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΟΥ.

Ακόμη ο κ. Τόσκας διαβεβαίωσε ότι οι τελικές αποφάσεις για το ποια στρατόπεδα θα παραμείνουν σε λειτουργία και σε ποιες περιοχές, θα παρθούν μόνο μέσα από συναίνεση και μετά από διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες.

Και κατέληξε:

«Μελετούμε και εξετάζουμε το θέμα των κέντρων εκπαίδευσης, με προσοχή και θα λάβουμε υπόψη όλους τους παράγοντες και όλες τις παραμέτρους, όπως για παράδειγμα τις φτωχοποιημένες περιοχές…»!

Κατά δικές μας και ασφαλείς πληροφορίες, ο κίνδυνος κατάργησης του Κ.Ε.Ν. Άρτας, είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτός!

Τέλος το ζήτημα αυτό που απρόσμενα προέκυψε τις τελευταίες ώρες και μέρες, είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει τους αρτινούς βουλευτές και όπως μαθαίνουμε, ήδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ, ασχολείται με αυτό, και αν χρειαστεί, θα προχωρήσει και σε σχετική παρέμβαση.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top