«Φίλες και φίλοι η  διαπίστωση ότι η χώρα μας η Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια ζει σε εμπόλεμη κατάσταση είναι ευδιάκριτη από όλους μας . 

Συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε ανθρωπιστική κρίση αποκλεισμένοι από βασικά αγαθά όπως τροφή, υγεία και παιδεία . Ανεργία και ανασφάλεια.  Ένα περιβάλλον που δημιούργησε και είναι υπεύθυνο το παλιό και φθαρμένο πολιτικό καθεστώς που επικράτησε στη χώρα τα τελευταία σαράντα χρόνια.  Η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε μόλις μέσα σε επτά μήνες  να υλοποιήσει σε μεγάλο ποσοστό το πρόγραμμα που είχε εξαγγείλει, βοηθώντας  εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα.

Οι αποτυχημένες και συντηρητικές πολιτικές για τις οποίες το περασμένο Ιανουάριο οι Έλληνες πολίτες εξέφρασαν με ηχηρό τρόπο την άποψη τους, στέλνοντας  στην αντιπολίτευση αυτούς που με τόση βιασύνη υπέγραφαν ότι τους πρότειναν οι δανειστές χωρίς καμία διαπραγμάτευση,  αυτούς  που δεν τόλμησαν ποτέ να τα βάλουν με την διαπλοκή και τη φοροδιαφυγή, οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία, αυτούς που πίστευαν και επεδίωξαν στους επτά μήνες διακυβέρνησης της πρώτης αριστερής κυβέρνησης να την απαξιώσουν και να θεωρηθεί προσωρινή, επενδύοντας στην αυταπάτη της “αριστερής παρένθεσης”, πρέπει στις 20 του Σεπτέμβρη να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν για το καλό του Ελληνικού λαού. 

Επί 8 μήνες η κυβέρνηση δέχτηκε πιέσεις και εκβιασμούς τόσο από εγχώριους αλλά και εξωτερικούς πολιτικούς κύκλους. Ξένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα δε δίσταζαν να παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στα εσωτερικά της χώρας υποδεικνύοντας πολλές φορές τις πολιτικές τους προτιμήσεις. 

Αντισταθήκαμε και υπερασπιστήκαμε το συμφέρον όχι των ψηφοφόρων μας και του κόμματος, αλλά όλων των Ελλήνων όπως θα έπρεπε να πράξει μια αριστερή κυβέρνηση. Με όλες τις ευθύνες που μας αναλογούν προχωράμε για την αξιοκρατία, την ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη. Να γίνει σε όλους σαφές ότι η Ελλάδα με μια ισχυρή αριστερή  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί σε βάθος τετραετίας να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα χωρίς αμφισβητήσεις και αριστερόμετρα,  να βγάλει τη χώρα από το τέλμα δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι δεσμεύσεις και οι εκβιασμοί που δέχεται ο Ελληνικός λαός σύντομα θα τελειώσουν.

Όλοι μαζί στη μάχη για να νικήσουμε στον πόλεμο, στον πόλεμο των συμφερόντων που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Να ξεριζώσουμε την διαπλοκή και να δημιουργήσουμε ένα κράτος δικαίου.

Να σταθούμε στα πόδια μας στα  σημερινά δεδομένα της Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας οικονομίας, να κυβερνήσουμε προστατεύοντας τα μεσαία και αδύναμα κοινωνικά στρώματα της χώρας . Δεν πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη μας στο μέλλον .

Στις 20 Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε με το παλιό κερδίζουμε το αύριο.»

 

Ποιος είναι:

Γεννήθηκε στην Άρτα το 1972.

Είναι Φοροτεχνικός Λογιστής.

Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Άρτας – Φιλιππιάδας ( ΕΦΕΕΑΦ ). Εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης από το 2002 στη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Εκπρόσωπος της ΕΦΕΕΑΦ από το 2002 στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελλάδος ΠΟΦΕΕ. 

Ιδρυτικό μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Άρτας και μέλος της πρώτης του Νομαρχιακής Επιτροπής που κύριο σκοπό είχε την οργάνωση του κόμματος σε τοπικό επίπεδο αλλά και την ευθύνη σε επίπεδο Νομού για την διεξαγωγή του πρώτου ιδρυτικού  συνέδριου του κόμματος .

Μέλος με  έντονη δράση σε ομάδες πολιτών που ασχολούνται με πολιτιστικά, ιστορικά καθώς και κοινωνικά, περιβαλλοντικά, οικιστικά θέματα της πόλης της Άρτας και του ευρύτερου Νομού.

Είναι παντρεμένος με την Βίκυ Σιαπάτη και έχει δύο παιδιά. 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top