Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  αρχικά, αναφέρθηκε στη αθλητική επικαιρότητα όπου καθημερινά παρατηρούνται φαινόμενα βίας και παραβατικότητας. «Το κύπελλο έχει διακοπεί δεύτερη φορά στην ιστορία της χώρας μετά από 40 και πλέον χρόνια.

Το πρωτάθλημα είναι απαξιωμένο. Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της, η κυβέρνηση προτίθεται να αντιμετωπίσει τις παθογένειες που οδηγούν στην απαξίωση του αθλητισμού. Από τα αποτελέσματα διαπιστώνουμε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αρκείται στο ρόλο του παρατηρητή. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και καταδικάζει τα γεγονότα». 

Ο κος Στύλιος επεσήμανε ότι τίθενται ερωτήματα εάν η κυβέρνηση έχει μία συγκεκριμένη στρατηγική, σχέδιο, τόλμη και διάθεση για να αντιμετωπίσει τα δεδομένα προβλήματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα. Στην πράξη, τίποτε από αυτά δεν ισχύει.  Αντ΄ αυτού συζητείται στην Ολομέλεια ένα νομοσχέδιο με την διαδικασία του κατεπείγοντος, μία διαδικασία εξόχως προβληματική που ως αντιπολίτευση πάντοτε  κατήγγειλε. 

Καταλήγοντας ο Βουλευτής αναφέρθηκε χρησιμότητα του αθλητικού μητρώου και στηλίτευσε το γεγονός ότι δεν γίνεται χρήση του ΣΔΟΕ για το μαύρο χρήμα στον αθλητισμό. 

Το ζητούμενο σε ένα τομέα της δημόσιας πολιτικής όπως είναι ο Αθλητισμός, όπου πολλά περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν είναι να ακλουθούμε το δρόμο της συναίνεσης. Αντίθετα, οι φορείς, τα σωματεία, οι Ομοσπονδίες, ακόμα και οι εργαζόμενοι στην ΓΓΑ κατηγορούν την Κυβέρνηση για έλλειμμα συνεργασίας. 

 

 

jsn-modulecontainer">

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top