Η Κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει στην πληρωμή των δεδουλευμένων των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ από το Δεκέμβριο του 2015. Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος με ερώτησή που συνυπέγραψαν 31 ακόμη βουλευτές της ΝΔ.

Οι έντονες και ακραίες καιρικές συνθήκες που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, προξένησαν εκτεταμένα προβλήματα σε καλλιέργειες εσπεριδοειδών, ελαιόδεντρων, σιτηρών και κηπευτικών. Σοβαρά θέματα αντιμετωπίζουν επίσης οι κτηνοτρόφοι, όπως μείωση παραγωγής γάλακτος, οι αλιείς  και οι μελισσοκόμοι.Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκτίμησης των ζημιών, απευθύνονται προς τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ.Αυτοί με τη σειρά τους, καταβάλλουν φιλότιμη προσπάθεια  για να εξυπηρετήσουν τον αυξημένο όγκο αιτήσεων. 

 Καταλήγοντας, ο κ. Στύλιος μαζί με τους υπόλοιπους Βουλευτές ερωτούν τον αρμόδιο Υπουργό: Έχετε την πρόθεση να προχωρήσετε στην καταβολή των δεδουλευμένων των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ; Εάν ναι από πού θα προέλθουν οι πόροι και ποιο το χρονοδιάγραμμα των καταβολών;

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top