Με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της Ν.Δ., την οποία υποστήριξε δημόσια και ξεκάθαρα και ο δήμαρχος «Ν. ΣΚΟΥΦΑ» ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, άρχισαν και οι ψίθυροι περί συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο Άρτας αυτού του κόμματος.

Ψίθυροι βέβαια που ποτέ δεν διαψεύστηκαν, αλλά ούτε και επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο.
Σε συνέντευξή του στον «Π» το 2016, και απαντώντας σε σχετική ερώτησή, μας είχε πει: «Πέρασε σχεδόν έναν χρόνος  από τα πέντε  της νέας  θητείας μου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά. Σκέψεις για μεταπήδησή μου στην κεντρική εξουσία θα ήταν βεβιασμένες. Ο Δήμος μας έχει πολλά προβλήματα που απαιτούν λύσεις και για την ώρα το μόνο που έντονα με απασχολεί είναι η επίλυσή τους . Είμαι της άποψης ότι για όλα και κυρίως στην πολιτική υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος. Όταν κάποιος αισθανθεί ότι το έργο του έχει ολοκληρωθεί θα πρέπει να αποφασίσει τον κατάλληλο χρόνο τι θα κάνει. θα πάει σπίτι του; ή θα επιλέξει κάτι διαφορετικό; Πιστεύω πως έχω ακόμη πολλά να προσφέρω και το  έργο μου στον Δήμο Νικολάου Σκουφά δεν έχει ολοκληρωθεί.»
Όμως στη συνέχεια και συχνά-πυκνά το όνομά του «παίζει» και μάλιστα πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα.
Σε πρόσφατη επαφή που είχαμε μαζί του, μας είπε για αυτό το ενδεχόμενο:
«Όλα είναι ανοιχτά και όταν θα έρθει η ώρα της σχετικής απόφασης, θα κάνω γνωστές και τις προσθέσεις μου. Οι τωρινές προτεραιότητές μου είναι τα ζητήματα και τα προβλήματα του Δήμου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τις κομματικές διεργασίες και διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Δηλώνω «παρών», δίπλα και κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ….»!
Που θα πει ότι βλέπει ένα τέτοιο ενδεχόμενο!

                                                             

                                                                                                Λ.Σ.


ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top