Με αφορμή την επικείμενη κατάργηση του ΚΕΝ Άρτας, η τοπική ΟΝΝΕΔ, σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Μέσα στην επέτειο των τριών ετών στην Τραγική Συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε θα έλειπε και η αναπροσαρμογή των θεμάτων ασφάλειας και άμυνας της χώρας,με την πολιτική και ξεκάθαρη απόφαση τους να επαναπροσδιορίσουν την λειτουργεία των στρατοπέδων.
Αποτέλεσμα αυτής της αναπροσαρμογής δεν έλειψε να είναι και το ΚΕΝ Άρτας (πρώην υγειονομικό), με την οριστική παύση λειτουργείας του.Με την προϋπόθεση, ίσως να λειτουργήσει με άλλο σχεδιασμό.
Την ώρα που τα εθνικά μας συμφέροντα θίγονται, τη στιγμή που αν μη τι άλλο η Άμυνα της χώρας πρέπει να υψώσει το ανάστημα της, προβαίνουμε σε καινούργιους σχεδιασμούς για τα στρατόπεδα ανα την Ελλάδα τονίζοντας πως είναι καθαρά πολιτική απόφαση, αντί να σκεφτούμε πως θα μπορέσουμε να θωρακίσουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς την Εθνική μας κυριαρχία.
Να τονίσουμε πως το ΚΕΝ Άρτας διαθέτει σχεδόν 80 μόνιμα στελέχη τα οποία διαμένουν στην πόλη της Άρτας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία, καθώς μη ξεχνάμε πως η κάθε ΕΣΣΟ από νεοσύλλεκτους να φτάνει κοντά στα 200 άτομα.
Θα πρέπει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να τα λάβει υπόψιν της όλα αυτά και να μη προβεί σε ενέργειες άμεσα.
Κλείνοντας θεωρούμε αναγκαίο την ύπαρξη του στρατοπέδου στην Άρτα αλλά και την αναβάθμιση του».

Μεταβιβάζεται 'Αδεια Ταξί

Μοντέλο αυτοκινήτου Volkswagen Passat του 2005, 1900cc
Τιμή συζητήσιμη
Τηλ. 6955659939

-----------------------------------------------------------------

ΠΩΛEITAI EKTAΣH ΣYNOΛIKOY EMBAΔOY 6800 T.M. ΣTON AΓIO ΔHMHTPIO ΠETA APTAΣ. ΔEYTEPH ΓPAMMH EΠI THΣ EΘNIKHΣ OΔOY APTAΣ – TPIKAΛΩN, 100 METPA AΠO THN EIΣOΔO AΓIOY ΔHMHTPIOY.
OIKOΔOMEI 400 TM ΓIA OIKIA.
KATAΛΛHΛO KAI ΓIA ΔYO AΓOPAΣTEΣ KAΘΩΣ EXEI ΔYO ΣYMBOΛAIA 4000 TM KAI 2800 TM.
ΤΗΛ. 6975 863618

Σύνδεση μελών

Go to top