Με αφορμή την επικείμενη κατάργηση του ΚΕΝ Άρτας, η τοπική ΟΝΝΕΔ, σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Μέσα στην επέτειο των τριών ετών στην Τραγική Συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε θα έλειπε και η αναπροσαρμογή των θεμάτων ασφάλειας και άμυνας της χώρας,με την πολιτική και ξεκάθαρη απόφαση τους να επαναπροσδιορίσουν την λειτουργεία των στρατοπέδων.
Αποτέλεσμα αυτής της αναπροσαρμογής δεν έλειψε να είναι και το ΚΕΝ Άρτας (πρώην υγειονομικό), με την οριστική παύση λειτουργείας του.Με την προϋπόθεση, ίσως να λειτουργήσει με άλλο σχεδιασμό.
Την ώρα που τα εθνικά μας συμφέροντα θίγονται, τη στιγμή που αν μη τι άλλο η Άμυνα της χώρας πρέπει να υψώσει το ανάστημα της, προβαίνουμε σε καινούργιους σχεδιασμούς για τα στρατόπεδα ανα την Ελλάδα τονίζοντας πως είναι καθαρά πολιτική απόφαση, αντί να σκεφτούμε πως θα μπορέσουμε να θωρακίσουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς την Εθνική μας κυριαρχία.
Να τονίσουμε πως το ΚΕΝ Άρτας διαθέτει σχεδόν 80 μόνιμα στελέχη τα οποία διαμένουν στην πόλη της Άρτας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία, καθώς μη ξεχνάμε πως η κάθε ΕΣΣΟ από νεοσύλλεκτους να φτάνει κοντά στα 200 άτομα.
Θα πρέπει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να τα λάβει υπόψιν της όλα αυτά και να μη προβεί σε ενέργειες άμεσα.
Κλείνοντας θεωρούμε αναγκαίο την ύπαρξη του στρατοπέδου στην Άρτα αλλά και την αναβάθμιση του».

jsn-modulecontainer">

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top