Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων της Αθήνας και δημοσιογραφικών ιστοσελίδων, έχει ήδη δοθεί το «πράσινο φώς» για τους πρώτους υποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ., που έχουν επιλεγεί από το Μητρώο Στελεχών του κόμματος.

Ανάμεσά τους, το όνομα του θεματικού αντιπεριφερειάρχη ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για το ψηφοδέλτιο Άρτας, στην Πρέβεζα ο οικονομολόγος ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, και στα Ιωάννινα ο γιατρός ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και ο οικονομολόγος ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ.
Τέλος για το ψηφοδέλτιο Άρτας κλειδώνουν οι τρεις θέσεις με τους ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ, ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ και ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και απομένουν δύο, τις οποίες, μέχρι στιγμής διεκδικούν ο δικηγόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ο πρώην βουλευτής ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ και ακούγεται και ψιθυρίζεται το όνομα γυναίκας από το στενό περιβάλλον του αείμνηστου και τέως υπουργού Γιώργου Παπαγεωργίου.

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top