Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων της Αθήνας και δημοσιογραφικών ιστοσελίδων, έχει ήδη δοθεί το «πράσινο φώς» για τους πρώτους υποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ., που έχουν επιλεγεί από το Μητρώο Στελεχών του κόμματος.

Ανάμεσά τους, το όνομα του θεματικού αντιπεριφερειάρχη ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για το ψηφοδέλτιο Άρτας, στην Πρέβεζα ο οικονομολόγος ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, και στα Ιωάννινα ο γιατρός ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και ο οικονομολόγος ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ.
Τέλος για το ψηφοδέλτιο Άρτας κλειδώνουν οι τρεις θέσεις με τους ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ, ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ και ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και απομένουν δύο, τις οποίες, μέχρι στιγμής διεκδικούν ο δικηγόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ο πρώην βουλευτής ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ και ακούγεται και ψιθυρίζεται το όνομα γυναίκας από το στενό περιβάλλον του αείμνηστου και τέως υπουργού Γιώργου Παπαγεωργίου.

Ενοικιάζεται κατάστημα στον πεζόδρομο της Σκουφά, 17 τ.μ. ισόγειο και 17 τ.μ. υπόγειο. Πληροφορίες: 6976 738440

------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΙ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ζητείται άμεσα κατοικία για ενοικίαση, 2 δωματίων, ισόγεια ή 1ου ορόφου, στην πόλη της Άρτας, περιθώριο μέχρι τα τέλη Μαϊου

τηλ. 6983 464977

---------------

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επαγγελματικός χώρος 67 τ.μ. Αμβρακίας 18 (πλησίον ταχυδρομείου).

τηλ. 6948 078208 και 6944 662317

----------------

jsn-modulecontainer">

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

 

 

 

Go to top