Στις 16 Δεκεμβρίου και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, θα ανακοινωθούν οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών αυτού του χώρου, αλλά και με σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Την ίδια ημέρα ίσως ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων, των πρωτευουσών όλων των Νομών της χώρας, τα οποία θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Με αυτά τα δεδομένα πρέπει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και στην περιοχή μας, διότι πρώτη επιλογή για τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ είναι η κεντρική πολιτική σκηνή και για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ο Δήμος Αρταίων.
Και μιας και η 16η Δεκεμβρίου είναι ημέρα «ξεκαθαρίσματος» υποψηφίων για το ΚΙΝΑΛ, λογικά η κατάληξη θα είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ για βουλευτής και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ για υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων.

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top