«Θολές» χαρακτηρίζει τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων, από το ΚΙΝΑΛ, ο διεκδικητής μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο Άρτας αυτού του κόμματος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ, ο οποίος και απέσυρε την υποψηφιότητά του, με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όταν στις εκλογές του 2015, την ώρα που όλα τα «ευνοημένα στελέχη» της παράταξης λοξοκοίταζαν προς το λεφτόδεντρο του Τσίπρα και στην πιθανή «καρέκλα», έχοντας πλήρη συναίσθηση της πολιτικής κατάστασης,  μπήκα στην εκλογική διαδικασία με αίσθημα ευθύνης και με πεποίθηση ότι η Δημοκρατική παράταξη έχει αποβάλει όλα τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος. Έδωσα έναν αγώνα όχι μόνο να κρατηθεί όρθια η παράταξη αλλά έναν αγώνα υπέρ της λογικής και του αυτονόητου. Έναν αγώνα και μία προσπάθεια κατά της δημαγωγίας, κατά της συνδιαλλαγής, κατά των κρυφών και μυστικών αποφάσεων.
Στη ζωή μου δεν πίστεψα ποτέ σε Πατρικίους και Πληβείους . Δεν πίστεψα ποτέ στην πολιτική δοσοληψία, δεν πίστεψα ποτέ σε προσωπικά και ατομικά συμφέροντα. Πίστευα και πιστεύω και διδάσκω την τιμιότητα, το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία τόσο στους μαθητές μου όσο και στα παιδιά μου.  
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην επιλογή υποψηφίων βουλευτών από το ΚΙΝΑΛ, καθώς επίσης και με την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την επιλογή υποψηφίου Δημάρχου που θα λάβει την στήριξη της παράταξης, διαδικασίες «θολές»,  δεν έχω παρά να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από υποψήφιος βουλευτής για τον νομό της Άρτας.
Θα παραμείνω ενεργός πολιτικά τόσο στις εξελίξεις για την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και για τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή με μόνο σκοπό το καλό του τόπου».

 

Κατσαούνος Χρήστος
Εθνομουσικολόγος - ΕκπαιδευτικόςENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top