Κι ενώ το Πρωτοδικείο Άρτας ακόμη να ανακοινώσει επίσημα τη σταυροδοσία για τους Δήμους της περιοχής μας, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαΐου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται στο Δήμο Αρταίων, είναι:

Από τον συνδυασμό «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, εκλέγονται σίγουρα οι ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΜΠΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΕΤΑΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΗΚΑΣ και με επιφύλαξη οι ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΝΤΟΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ.
Από τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, εκλέγονται οι ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ.
Από τον συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, εκλέγεται  πρώτη και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και ακολουθούν οι ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΝΑΚΑ, ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και παίζει δυνατά ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΛΩΝΗΣ.
Από το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για το Δήμο Αρταίων» του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΑΓΚΑ, εκλέγονται οι  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΑΣ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΑΚΙΤΣΑ.
Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι ο έλεγχος της σταυροδοσίας συνεχίζεται.


jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top