Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες,
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε και με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας να συνεχίσω να υπηρετώ τον Δήμο Αρταίων για μία ακόμη τετραετία. Το ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορώ πραγματικά να πω!

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σας, δίπλα σε όλους τους Αρτινούς πολίτες και εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.
Να ευχαριστήσω επίσης το Δήμαρχο Αρταίων κ.Χρήστο Τσιρογιάννη για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω για μία ακόμη φορά στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αρτινών ΣυνΕργασία» καθώς και την οικογένειά μου, που πάντα είναι δίπλα μου.
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους μου για τον αγώνα τους και να ευχηθώ σε όσους εξελέγησαν καλή δύναμη και καλή θητεία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πρέπει να πορευτεί με βάσει την ανιδιοτέλεια, την ωριμότητα και τη συνεργασία ΟΛΩΝ μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε.
Κοιτάζοντας μπροστά… είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για την Άρτα μας!

Με εκτίμηση και σεβασμό
Σιαφάκας Χριστόφορος


jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top