Επιτυχία σημείωσε η πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε, την Κυριακή 26/1 στη Γαβριά, η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) Αμβρακικού-Κωστακιών του ΣΥΡΙΖΑ με τη βουλευτή Άρτας Όλγα Γεροβασίλη,  με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση, καθώς και τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Ηλίας Καραμπίκας, ο συντονιστής της Ν.Ε. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωσήφ Γκίκας, ο συντονιστής της Ο.Μ. Αμβρακικού-Κωστακιών, Γιώργος Χασκής, μέλη της Ν.Ε. και πλήθος κατοίκων που γέμισαν ασφυκτικά το καφενείο του Στ. Τζιουμάκη.

Η Όλγα Γεροβασίλη στην ομιλία της αναφέρθηκε στα αδιέξοδα της ακολουθούμενης πολιτικής, εστιάζοντας στις ολέθριες συνέπειες για την περιοχή και τους κατοίκους της και παρουσίασε την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Ηλίας Καραμπίκας τοποθετήθηκε σε θέματα αυτοδιοίκησης, τονίζοντας τον αποφασιστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην στήριξη των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας, εάν απελευθερωθεί από τα μνημονιακά δεσμά που την καταδικάζουν σε ρόλο τοποτηρητή και φοροεισπράκτορα.

Ακολούθησε συζήτηση με τους συγκεντρωμένους κατοίκους που κράτησε πάνω από δύο ώρες και επικεντρώθηκε στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση της Αριστεράς για να σταθεί ξανά στα πόδια της η ελληνική κοινωνία, μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο και την στήριξη των ευαίσθητων τομέων της υγείας και της παιδείας.

Για άλλη μια φορά, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι πολίτες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτούς που τους προσεγγίζουν με ειλικρίνεια, χωρίς εκπτώσεις και δεσμεύσεις. Που έχουν το ηθικό ανάστημα να ακολουθήσουν καθαρή πορεία και να δώσουν την ελπίδα ότι θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα.

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top