Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Άρτας «ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Συμβολαιακή Γεωργία & Κτηνοτροφία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 , στις 7.30 μ.μ. στο συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών και παραγωγών της Άρτας για τη χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς. 

Το Πρόγραμμα αφορά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, που καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας τη συνεργασία παραγωγών και επιχειρηματιών. 

Μέσω της Συμβολαιακής Γεωργίας- Κτηνοτροφίας, ο παραγωγός θα έχει διαθέσιμη όλη την απαιτούμενη ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής και οι  επιχειρήσεις την απαιτούμενη πρώτη ύλη, ούτως ώστε να προγραμματίσουν τις πληρωμές τους και γενικότερα τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, αλλά και να είναι συνεπείς σε συμφωνίες και ρήτρες για την παράδοση των προϊόντων στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Ειδικότερα για την περιοχή μας με τα πολυποίκιλα προβλήματα ρευστότητας, εμπορίας και  διάθεσης, η συμβολαιακή γεωργία αποτελεί για τον παραγωγό εξαιρετική μέθοδο οικονομικού προγραμματισμού και διασφάλισης των χρημάτων αλλά και ισχυρό κίνητρο αξιοποίησης του συνόλου της αγροτικής γης, που διαθέτει.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου και ο βοηθός Γενικού Δ/ντή Τραπέζας Πειραιώς Αντώνης Γούσης. Την παρουσίαση του Προγράμματος θα κάνει ο Senior Manager Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς Ιωάννης Ζαχαρής.

 

 

 

 

jsn-modulecontainer">

Μεταβιβάζεται 'Αδεια Ταξί

Μοντέλο αυτοκινήτου Volkswagen Passat του 2005, 1900cc
Τιμή συζητήσιμη
Τηλ. 6955659939

-----------------------------------------------------------------

ΠΩΛEITAI EKTAΣH ΣYNOΛIKOY EMBAΔOY 6800 T.M. ΣTON AΓIO ΔHMHTPIO ΠETA APTAΣ. ΔEYTEPH ΓPAMMH EΠI THΣ EΘNIKHΣ OΔOY APTAΣ – TPIKAΛΩN, 100 METPA AΠO THN EIΣOΔO AΓIOY ΔHMHTPIOY.
OIKOΔOMEI 400 TM ΓIA OIKIA.
KATAΛΛHΛO KAI ΓIA ΔYO AΓOPAΣTEΣ KAΘΩΣ EXEI ΔYO ΣYMBOΛAIA 4000 TM KAI 2800 TM.
ΤΗΛ. 6975 863618

Go to top