Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Άρτας «ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Συμβολαιακή Γεωργία & Κτηνοτροφία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 , στις 7.30 μ.μ. στο συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών και παραγωγών της Άρτας για τη χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς. 

Το Πρόγραμμα αφορά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, που καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας τη συνεργασία παραγωγών και επιχειρηματιών. 

Μέσω της Συμβολαιακής Γεωργίας- Κτηνοτροφίας, ο παραγωγός θα έχει διαθέσιμη όλη την απαιτούμενη ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής και οι  επιχειρήσεις την απαιτούμενη πρώτη ύλη, ούτως ώστε να προγραμματίσουν τις πληρωμές τους και γενικότερα τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, αλλά και να είναι συνεπείς σε συμφωνίες και ρήτρες για την παράδοση των προϊόντων στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Ειδικότερα για την περιοχή μας με τα πολυποίκιλα προβλήματα ρευστότητας, εμπορίας και  διάθεσης, η συμβολαιακή γεωργία αποτελεί για τον παραγωγό εξαιρετική μέθοδο οικονομικού προγραμματισμού και διασφάλισης των χρημάτων αλλά και ισχυρό κίνητρο αξιοποίησης του συνόλου της αγροτικής γης, που διαθέτει.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου και ο βοηθός Γενικού Δ/ντή Τραπέζας Πειραιώς Αντώνης Γούσης. Την παρουσίαση του Προγράμματος θα κάνει ο Senior Manager Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς Ιωάννης Ζαχαρής.

 

 

 

 

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Go to top