Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στη Φιλιππιάδα
Για τα 30 χρόνια λειτουργίας τoυ καταστήματος «ΚΩN/ΝΟΣ ΚΡΑΨΗΣ»

Το κατάστημα ΚΡΑΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ για την συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας και οι εταιρείες Husqvarna - Oregon - Gardena οργανώνουν επίδειξη των νέων μηχανημάτων στο 1ο ΧΛΜ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΑΡΤΑΣ την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.

Οι έμπειροι τεχνικοί θα παρουσιάσουν όλη την γκάμα των μηχανημάτων Husqvarna και θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στη χρήση τους.
Για πρώτη φορά θα γίνει παρουσίαση των νέων Πλυστικών Μηχανημάτων Υψηλής Πίεσης της Husqvarna. Τα ρομποτικά χλοοκοπτικά Automower® αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα για ακόμα μία φορά, καθώς κουρεύουν κάθε χλοοτάπητα αυτόματα και αθόρυβα, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή περιποίηση στον χλοοτάπητα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο στον ιδιοκτήτη.

Ακόμα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για τη Νέα Σειρά Μηχανημάτων Μπαταρίας της Husqvarna. Τα Μηχανήματα Μπαταρίας Husqvarna προσφέρουν υψηλή απόδοση, σημαντικά χαμηλότερο θόρυβο, λιγότερους κραδασμούς, ελάχιστη συντήρηση και μηδενικές άμεσες εκπομπές ρύπων.
Μετά από κλήρωση πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν ένα αλυσοπρίονο Husqvarna 236 (νέας γενιάς) αξίας 275 €, ένα θαμνοκοπτικό Husqvarna 122c αξίας 250 €, ένα πλυστικό μηχάνημα Husqvarna PW125 αξίας 159 €, ένα σακίδιο Husqvarna και ένα ζευγάρι γάντια Husqvarna.Επίσης μοναδικά επετειακά δώρα για όλους, ενώ κατά την ημέρα της επίδειξης θα ισχύουν ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα μηχανήματα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top