Ο Σύλλογος Φιλων Μουσικής ΑΥΛΟΣ διοργανώνει την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στο θερινό σινεμά ΟΡΦΕΑΣ στην Άρτα συναυλία με τους MAGIC DE SPELL. Tο live θα ανοίξουν οι γιαννιώτες δε LUCKIES. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΑΔΑΕ Ο.Τ.Α. Δήμου Αρταίων.

 


Tα εισιτήρια προπώλησης κυκλοφόρησαν.  Η τιμή προπώλησης είναι 7 ευρώ (Στην είσοδο 9 ευρώ) και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα εξής σημεία:
1) ΧΑΡΤΑ - Πλ. Μονοπωλείου
2) ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – Αλεξοπούλου 5
4) Καφενείο ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ – Τζανέτου 2


Η προπώληση θα διαρκέσει έως την Τρίτη 11 Ιουλίου.
Μπορείτε επίσης να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στην τιμή προπώλησης στο τηλέφωνο 6988 150455 (Whats’ up) και να παραλάβετε τα εισιτήριά σας την ημέρα του live στην είσοδο.

Οι MAGIC DE SPELL

Oι MAGIC DE SPELL όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκoνται στην ελληνική σκηνή, δεν έπαψαν ποτέ να είναι δημιουργικά φορτισμένοι και εκρηκτικοί συναυλιακά.
Στο ενεργητικό τους οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι, η συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, "πειραγμένες" διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, κοινωνικά και εμβληματικά τραγούδια, αλλά και μεγάλος αριθμός συναυλιών στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη.
Με ένα ηλεκτρισμένο σετ, από το "Διακοπές στο Sarajevo" στο "Εμένα οι φίλοι μου", από το "Νίψον ανομήματα" στον "κυρ Παντελή" και στα "Τέρμα το διάλειμμα", "Όταν νυχτώνει", "Με μπαταρία", "Οκ πατέρα", μέχρι και το τελευταίο "Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;", συνεχίζουν να εγκυμονούν rock'n'roll ανατροπές.

Magic de Spell line up:
Θοδωρής Βλαχάκης - drums,
Δημήτρης Μποτής - keyboards,
Γιώργος Αρχοντάκης - μπάσο,
Γιώργος Λαγγουρέτος - φωνή,
Βαγγέλης Θεοδωράκης - κιθάρες,
Δημήτρης pixel Δημητριάδης - φωνή


Οι Δε Luckies
Οι Δε Luckies είναι ένα συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2014 στα Ιωάννινα. Ξεκίνησαν προβάροντας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πολύ σύντομα επιχείρησαν επιτυχώς να βγουν στην πόλη. Έκαναν πάρα πολλά live με ιδιαίτερες διασκευές, και σε ακουστικό ύφος και με ηλεκτρικό ήχο, δίνοντας έμφαση στην πολυφωνία και τη μελωδικότητα. Οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως ένα alternative rock συγκρότημα. Πλην των πολλών εμφανίσεων στα Γιάννενα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχουν και μουσικές συμμετοχές σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δίνοντας κατ' αυτό τον τρόπο ένα διαφορετικό τόνο στα επιστημονικά δρώμενα. Τον Οκτώβρη του 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους digital single με τίτλο Before you go σε μουσική, ενορχήστρωση και στίχους του Αργύρη Τασούλα. Τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο EP της μπάντας με τίτλο "A Glimpse" (Μουσική Αργύρης Τασούλας και Νίκος Φασούλας, - Στίχοι, Ενορχήστρωση: Αργύρης Τασούλας). Τέλος, τον Μάιο του 2017 επιλέχθηκαν στις καλύτερες μπάντες του διαγωνισμού της ΕΡΤ «Ert your band».

What others say:
«Ο ήχος τους ανήκει ως επί το πλείστον στο progressive rock (…) διακατέχεται από μία κρυμμένη λυρική μελαγχολία ισοδύναμη της ζωής, της οργής και του πάθους που χαρακτηρίζουν τους νέους ανθρώπους. Βγάζουν τα βιώματά τους, είτε ερωτικά, είτε κοινωνικά τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική. Ο στίχος είναι λυρικός , η μουσική πιο άγρια. Αυτά τα δύο όμως δένουν!» Δρ. Ρενάτα Δαλιανούδη, Λέκτορας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ραδιοφωνική παρέμβαση στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, 18/10/2016

«Οι Garbage αφουγκράζονται την εσωστρέφεια των Massive Attack, αναζητώντας τον χαοτισμό των Porcupine Tree, σε μια πολυσύνθετη ενορχήστρωση, την οποία ακολουθεί ο μελωδικός θόρυβος.» Κέρη Καραλή, κριτική στο rocking.gr, 31/10/2016

Δισκογραφία:
Before You Go {digital single}, (2016)
A Glimpse (digital EP), 2017
Οι Δε Luckies είναι οι:
Δήμητρα Μυτιλή - Τραγούδι
Νίκος Φασούλας - Τραγούδι, Ακουστική κιθάρα
Αργύρης Τασούλας - Ηλεκτρικό μπάσο, Τραγούδι, Ενορχηστρώσεις
Γιώργος Αλεξάκης - Ηλεκτρική κιθάρα
Νικόδημος Παπουτσής - Ντράμς

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top