Ο δικηγόρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Αλ. Καχριμάνη, απαντάει στο ΝΕΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

7 σύντομες ερωτήσεις  προς τον δικηγόρο ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΪΝΤΑΣΗ, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό «ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» του Αλ. Καχριμάνη:

1)    Γιατί είσαι υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη;
Γιατί κατά την άποψή μου, αυτήν την χρονική στιγμή είναι το μοναδικό πρόσωπο, που μπορεί να εκφράσει καλύτερα την ιδέα της ενωμένης και δημιουργικής Ηπείρου.

2)    Γιατί αποφάσισες να είσαι υποψήφιος;
Η συμμετοχή με τα κοινά για μένα είναι μια καθημερινότητα. Από την ηλικία των 14 ετών ασχολούμαι ενεργά, είτε αρθρογραφώντας στον τοπικό τύπο, είτε συμμετέχοντας σε όλες τις κοινές δραστηριότητες… Η υποψηφιότητά μου είναι μια ακόμη έκφανση αυτής της συμμετοχής.

3)    Ποια είναι τα προβλήματα που αναφέρει ο κόσμος;
Η καθυστέρηση πληρωμών από την ΔΩΔΩΝΗ, η έλλειψη οδοποιίας, η υψηλή ανεργία, η έλλειψη υποδομής στα αποστραγγιστικά έργα, τα ζητήματα με τις επιλέξιμες εκτάσεις, η αγωνία για την μικρή ΔΕΗ, το ζήτημα της εξαγωγής των εσπεριδοειδών…

4)    Ο κομματικός παράγοντας παίζει κάποιο ρόλο;
Σε μεγάλο βαθμό όχι. Αλλά υπάρχουν ακόμη παλαιοκομματικές αναφορές που φαίνεται ότι συγκινούν ακόμη.

5)    Τι θα κάνει ένας δικηγόρος σε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο;
Φαντάζομαι τίποτε περισσότερο απ’ ότι τα άλλα επαγγέλματα. Παρόλα αυτά επειδή ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός και περιλαμβάνει δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους, αγρότες, μπορώ να εκπροσωπώ με την συμμετοχή μου, τον τομέα των νέων και ιδίως των μάχιμων ελευθέρων επαγγελματιών…

6)    Οι εκλογές στην Αυτοδιοίκηση ποιο μήνυμα θα δώσουν
Για μένα, το μόνο μήνυμα που χρειάζεται είναι το μήνυμα της ενωμένης κοινωνίας, που αγωνίζεται για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, για ένα καλύτερο αύριο… Τα μηνύματα προς άλλους παραλήπτες δεν με ενδιαφέρουν

7)    Εσείς τι μήνυμα έχετε λάβει;
Το θετικό μήνυμα ότι οι πολίτες της Άρτας αντιλαμβάνονται τα ζητήματα της πραγματικότητας με βάση τις δυνατότητες που έχει η κοινωνία μας. Δεν περιμένουν λύσεις από μηχανής θεού, αξιώνουν αντιμετώπιση των προβλημάτων από εργατικούς ανθρώπους.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Γιάννης Καϊντάσης, γεννήθηκε το 1975 στην Άρτα, γιος του Υπομηχανικού Νίκου Καϊντάση και της εργοδηγού Ευαγγελίας Παπαχρήστου.
Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις στην Άρτα.
Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Σοφία Ευστ. Τράμπα και έχουν έναν γιο.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top