LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων που μόλις ολοκληρώθηκε, όλες οι πλευρές και σχεδόν ανεπιφύλακτα έδωσαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ ΝΙΚΟ ΚΕΦΗ, για την ποιοτική αναβάθμιση της φετινής Εμποροπανήγυρης και γενικότερα για την όλη οργάνωσή της, ακόμα και από τον πρώην δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Κάποιες μικρές ενστάσεις και ανούσιες παρατηρήσεις δεν στάθηκαν ικανές να μειώσουν αυτή την αναγνώριση στο πρόσωπο του κ. Κέφη, η δε αρμόδια αντιδήμαρχος ΜΑΙΡΗ ΛΥΓΟΥΡΑ έδωσε υπεύθυνες και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούσαν το θέμα των παιγνιδιών του Λούνα Πάρκ και ειδικότερα πως και για ποιους λόγους κάποια από αυτά αποκλείστηκαν.
Όμως το ρεζουμέ της όλης συζήτησης επί του απολογισμού του παζαριού συνοψίζεται στα παρακάτω λόγια του κ. Κέφη: «…Από τα προαναφερόμενα αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα, πως αν και ήταν η πρώτη μας δοκιμασία σε αυτόν τον στίβο, αριθμητικά πήγαμε καλύτερα από πέρυσι και ποιοτικά μακράν καλύτερα από τα τελευταία προηγούμενα χρόνια…».
Τέλος ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η εύστοχη παρατήρηση της κας ΒΑΣΩΣ ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, πως ο δήμαρχος Αρταίων πρέπει να μην περιορίζεται στην υπογραφή ψηφισμάτων για ζητήματα και προβλήματα της περιοχής μας αλλά να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να ηγείται των προσπαθειών επίλυσής των.
Και έχει απόλυτο δίκιο.
Ο Δήμαρχος και ο Δήμος Αρταίων οφείλουν να οδηγούν τις εξελίξεις και όχι απλά να συμμετέχουν σε αυτές.

«Π»



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top