ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Χωρίς δημιουργική σκέψη, προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις της κοινωνίας μας και χωρίς υπέρβαση στα… «καθιερωμένα», που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία ενός Δήμου, μπορούμε απλά να επιβιώνουμε, αλλά όχι και να νοιώθουμε ικανοποιημένοι από την ποιότητα της ζωής μας»!

Περισσότερα...

«Το μέλλον και η ελπίδα της Άρτας είναι οι νέες και οι νέοι, είναι εκείνοι που κομίζουν σπουδαίες ιδέες, καινοτόμες ιδέες, είναι εκείνοι που διαθέτουν και δεξιότητες για να χτισθούν βιώσιμες ανθεκτικές πόλεις».

Περισσότερα...

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

«Όπως είχα πεί πρίν από οκτώ περίπου μήνες, το θέμα του ΞΕΝΙΑ θα είναι πρώτο ζητούμενο των επόμενων δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αρταίων. Ο υποψήφιος δήμαρχος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ το έχει ιεραρχήσει ως πρώτη προτεραιότητα, για ολοκληρωμένη τουριστική αξιοποίηση, όπως παλιά…».

Περισσότερα...


«Οι πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες στον Θεσσαλικό Κάμπο, λόγω της κλιματικής αλλαγής, πρέπει να αφυπνίσουν τις τοπικές εξουσίες όλης της ελληνικής περιφέρειας, για αλλαγές των προτεραιοτήτων τους, με κυρίαρχη κατεύθυνση και στρατηγική, τη θωράκιση των περιοχών τους, έναντι τέτοιων ακραίων φαινομένων.

Περισσότερα...

«Χρειάζεται η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητα του αείμνηστου δημάρχου Αρταίων ΝΙΚΟΥ ΣΙΜΕΝΤΖΗ, χρειάζεται η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα του αείμνηστου δημάρχου Αρταίων ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ.

Περισσότερα...

«Διεκδικώ την εκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, του συνδυασμού «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΟΥΜΠΑ, για να ακούγεται δυνατά η φωνή της Άρτας σε αυτό το κορυφαίο Περιφερειακό όργανο, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων μας και την προώθηση ζητημάτων και θεμάτων της περιοχής μας, που αφορούν τη ζωή μας, τον τόπο που ζούμε, την κοινωνία μας».

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 15

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top