paratiritis-artas.gr

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΑΡΤΑ


Σε ένα πυκνό ακροατήριο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ενώ παρουσιάστηκε και η ιστοσελίδα του συνδυασμού www.xtsirogiannnis.gr, στην οποία έχουν αναρτηθεί οι προεκλογικές προτάσεις και δεσμεύσεις για την επόμενη τετραετία.

Διαβάστε περισσότερα: ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Αυτό είναι το Πρόγραμμά μας!»

Σε ηλικία 87 χρόνων έφυγε από τη ζωή, ένας καλός φίλος του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», που υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος το Δήμο Αρταίων και για πολλά χρόνια ως Πρόεδρος του «ΣΚΟΥΦΑ».

Διαβάστε περισσότερα: «Έφυγε» ο Βασίλης Καρατσιώλης

Δεν έπεφτε καρφίτσα σήμερα το βράδυ 11 Απριλίου στην αίθουσα, στον εξώστη και στους διαδρόμους του Επιμελητηρίου Άρτας, στην οποία ο υποψήφιος Δήμαρχος  Αρταίων ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ παρουσίασε τη Διακήρυξη Αρχών και Στόχων του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για το Δήμο Αρταίων» και τους πρώτους  υποψηφίους συμβούλους του.

Διαβάστε περισσότερα: Μα αέρα νικητή ο Γιώργος Μπαλάγκας, παρουσίασε 35 Υποψηφίους Συμβούλους

Υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και ξεκινά άμεσα η μελέτη Οριοθέτησης και Αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Αράχθου προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα: Υπεγράφη και ξεκινά η μελέτη για την Οριοθέτηση και την Αντιπλημμυρική προστασία του ποταμού Αράχθου


Την Πέμπτη 11 Απριλίου, ώρα 8 μ.μ. και στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ, θα παρουσιάσει τη Διακήρυξη του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για το Δήμο Αρταίων» και 35 περίπου ονόματα Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.


Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την επαναλειτουργία του πρώην ΞΕΝΙΑ Άρτας μετά από 26 χρόνια και πλέον Κάστρο και ΞΕΝΙΑ θα είναι ανοικτό για όλους όλο το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα: Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινά η μελέτη για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Άρτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Αρταίων  στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς» η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών του 5ου «Δρόμου του Γιοφυριού», που παραδοσιακά κλείνει τις εκδηλώσεις για τον αγώνα δρόμου, που έχει καταστεί πλέον θεσμός.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Δήμος Αρταίων βράβευσε τους 200 και πλέον εθελοντές του «Δρόμου του Γιοφυριού»


Στον αέρα βρίσκεται η διακήρυξη για την Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 στους Κωστακιούς. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 712.200€.

Διαβάστε περισσότερα: Δημοπρατείται η Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Τ9 προϋπολογισμού 712.200€

Ένα εμβληματικό έργο, αυτό του Αστικού οδοφωτισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, εγκρίθηκε πρόσφατα ως έργο ΣΔΙΤ, από την αρμόδια Δι-υπουργική Επιτροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα: Εγκρίθηκε από την Διυπουργική ΣΔΙΤ το μεγάλο έργο οδοφωτισμού της Περιφέρειας Ηπείρου


Οι μάσκες έπεσαν. Ο δήθεν ανεξάρτητος και υπερκομματικός δήμαρχος Αρταίων κ. Χρ. Τσιρογιάννης, όχι μόνο είναι ο «εκλεκτός» της ΝΔ, αλλά κατά την άποψη των κεντρικών της στελεχών, οφείλει να συνεργαστεί με τον αντίστοιχο «εκλεκτό» περιφερειάρχη, ώστε να υλοποιηθεί η αναπτυξιακή στρατηγική της ΝΔ, ως αυριανή κυβέρνηση! 

Διαβάστε περισσότερα: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ


Στην εκπαίδευση δεν χωρούν παιχνίδια, τόνισε ο Γιώργος Στύλιος, στην ανοιχτή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Άρτας όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Παιδεία.

Διαβάστε περισσότερα: Η Παιδεία ψηλά για τη ΝΔ. Τι είπε ο Γ. Στύλιος στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Άρτας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Άρτας, του Επιστημονικού Τομέα (Τομέας Παιδείας), το Σάββατο 30/3 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Άρτας με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή Επικρατείας και Τομεάρχη Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ΝΔ κ. Νίκη Κεραμέως.

Διαβάστε περισσότερα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Άρτας με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή Επικρατείας και...

Σελίδα 1 από 148

Υποκατηγορίες

Ενοικιάζεται κατάστημα στον πεζόδρομο της Σκουφά, 17 τ.μ. ισόγειο και 17 τ.μ. υπόγειο. Πληροφορίες: 6976 738440

------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΙ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ζητείται άμεσα κατοικία για ενοικίαση, 2 δωματίων, ισόγεια ή 1ου ορόφου, στην πόλη της Άρτας, περιθώριο μέχρι τα τέλη Μαϊου

τηλ. 6983 464977

---------------

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επαγγελματικός χώρος 67 τ.μ. Αμβρακίας 18 (πλησίον ταχυδρομείου).

τηλ. 6948 078208 και 6944 662317

----------------

jsn-modulecontainer">

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

 

 

 

Go to top