ΑΡΤΑ

Την βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «ΚΑΡΑΛΗΣ» που εδρεύει στην Άρτα, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στο πλαίσιο των επισκέψεων και των συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς της περιοχής και του «διαλόγου με το επιχειρείν».

 

Διαβάστε περισσότερα: Την βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «ΚΑΡΑΛΗΣ» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων

Επίσκεψη στην Ανέζα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αμβρακικού Μιχάλη Κοτσαρίνη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας  Ανέζας Φώτη Τσαμπά, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ, Βασίλη  Κρανιώτη και τον Προϊστάμενο Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΑ, Κώστα Καρέλη.

Διαβάστε περισσότερα: Μια ακόμη υποδομή από την ΔΕΥΑΑ: Νέα γεώτρηση στην Ανέζα για παροχή νερού έως 100 κυβικών την ώρα

Χρ. Τσιρογιάννης: «Συνεχίζουμε, όπως είχαμε δεσμευτεί, να υλοποιούμε έργα που συμβάλλουν στην ασφαλή και εύκολη μετακίνηση των κατοίκων προς τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις».

Διαβάστε περισσότερα: Ολοκληρώθηκαν 3 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης στους Χαλκιάδες

Χρ. Τσιρογιάννης: “Η χρηματοδότηση είναι γεγονός. Αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο, σύγχρονο, καινοτόμο τοπόσημο της Άρτας”.

Διαβάστε περισσότερα: 12.000.000 € μέσω ΕΣΠΑ, για το ΞENIA της Άρτας

Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για τη πληρωμή της πρώτης δόσης σε όσους μετέχουν στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών – (υπομέτρο 6.1, Εγκατάσταση Νέων Γεωργών), οπότε και ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή των ενισχύσεων στους δικαιούχους από τις Περιφέρειες που παρουσιάζουν ετοιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα: Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις για την καταβολή ενισχύσεων ύψους 223,3 εκατομμυρίων ευρώ για το πρόγραμμα...

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας ενδιαφέρεται να προσλάβει τεχνικό ψυκτικό βιομηχανικής ψύξης για μόνιμη απασχόληση με τις παρακάτω αρμοδιότητες.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Αγρ. Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας ζητά να προσλάβει Τεχνικό Ψυκτικό Βιομηχανικής Ψύξης

 

Τέσσερα νέα βραβεία, από τα TasteOlymp Awards 2022, έρχονται να προστεθούν στο σύνολο των διεθνών αναγνωρίσεων που έχει λάβει η μάρκα ΗΠΕΙΡΟΣ για την άριστη ποιότητα και γεύση των προϊόντων της.

Διαβάστε περισσότερα: Η ΗΠΕΙΡΟΣ και φέτος ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των TasteOlympAwards 2022

Σε δημοπράτηση βρίσκεται  το έργο «Αποκατάσταση τεχνικών έργων από θεομηνίες στις Τ.Κ. Αρταίων - Λιμίνης - Καμπής του Δήμου Αρταίων» με προϋπολογισμό  400.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών.

Διαβάστε περισσότερα: Ξεκινούν οι αποκαταστάσεις από θεομηνίες σε Καμπή, Λιμίνη και στο δρόμο από Νοσοκομείο έως Τεχνικά...

Ειδικό τέλος 3% -επιστροφή από τα ακαθάριστα έσοδα των μεγάλων υδροηλεκτρικών έργων των παραγωγών σε Δημότες και Δήμους, εισηγήθηκε στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, με το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ να αποφασίζει ομόφωνα υπέρ της εισηγήσεως του.

Διαβάστε περισσότερα: Εγκρίθηκε ομόφωνα από την ΚΕΔΕ η εισήγηση του Δημάρχου Αρταίων, για απόδοση του 3% από τα μεγάλα...

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες το πρωί, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για την επίσπευση των διαδικασιών της μελέτης της οριοθέτησης του ποταμού Αράχθου.

Διαβάστε περισσότερα: Αισιοδοξία για την επίσπευση των έργων της οριοθέτησης του ποταμού Αράχθου

Το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης του Παρατηρητή που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Ακόμη ένα άτομο συνελήφθη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την πάταξη της καλλιέργειας ναρκωτικών, ύστερα από τη σύλληψη αλλοδαπού, που είχε πραγματοποιηθεί προ τριημέρου.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα σύλληψη για ναρκωτικά

Σελίδα 1 από 206

Υποκατηγορίες

Login

Go to top