Οι συνθήκες, λόγω κορωναϊού, δεν είναι κανονικές, σε όλους τους τομείς και κυρίως στους τομείς της οικονομίας και της κοινωνικής νηνεμίας.

Διότι την επομένη της επιδημίας, όλα θα είναι στο… «κόκκινο!
Και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, θα βρεθούν στα κάγκελα, διεκδικώντας την… επιβίωσή τους.
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα θα έχει και η Ν.Δ.!
Θα επιβιώσει στην εξουσία, παρά τις επιτυχίες της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του κορωναϊού και των γεγονότων στον Έβρο;
Όλες οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την απόλυτη κυριαρχία της.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις και προοπτικές ποιο κόμμα, ευρισκόμενο στην εξουσία, δεν θα προχωρούσε σε πρόωρες εκλογές όχι μόνο για ανανέωση της λαϊκής εντολής, αλλά για αύξηση της δύναμής του, αναγκαία, όσο ποτέ άλλοτε, προϋπόθεση για να αντιμετωπίσει τα «κόκκινα» προβλήματα, που θα συσσωρευτούν μετά το τέλος του κορωναϊού.
Και δεν χρειάζεται να έχει κανείς μαντικές ικανότητες ή ικανότητες… «κορυφαίου» αναλυτή της πολιτικής μας κατάστασης, για να μη «βλέπει» την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, την επομένη ακριβώς, της λήξης του συναγερμού για τον κορωναϊό.
Αυτό επιβάλει η λογική κι όποιοι δεν το αντιλαμβάνονται, εθελοτυφλούν ή είναι «μαλωμένοι» με την πολιτική και με την ιστορία της ελληνικής πολιτικής, σε όλο το διάβα της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας.
Αλλά και πέραν όλων των προαναφερόμενων, ο στόχος της Ν.Δ., να «καεί» η Απλή Αναλογική, είναι από μόνος του αρκετός, για αυτή την εξέλιξη.
Συνεπώς… «τροχάδην» και πολύ σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές.

«ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top