Το τελευταίο διάστημα η κακοήθεια και η κοινωνική ανάλγητη συμπεριφορά κάποιων συνανθρώπων μας, ξεπερνούν και τα όρια της υποφερτής μισανθρωπίας.

Αναφερόμαστε σε εκείνους που αβασάνιστα κυκλοφορούν, αναπαράγουν ή σεναριογραφούν σε βάρος της υγείας άλλων, φίλων, γνωστών και αγνώστων που αποτελούν μέλη της κοινωνίας της Άρτας.
Όπως για τρεις συμπολίτες μας που είχαν την ατυχία να προσβληθούν από κορωναϊό.
Τον έναν τον έβγαλαν πεθαμένο, τον άλλον στην εντατική και έναν τρίτο, δραπέτη της καραντίνας που του επέβαλλαν.
Ακόμη κάνουν λόγο για υποψήφιους «μελλοθάνατους» κάποιους άλλους, που τους προέκυψαν άλλα σοβαρά θέματα υγείας.
Όλα αυτά κινούνται στη σφαίρα της αρρωστημένης φαντασίας τους, κάποιων που δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες των λεγόμενών τους.
Αλλά κι εκείνοι που αναπαράγουν τέτοιες κακοήθειες, ηθελημένα ή αθέλητα, έχουν την ίδια ευθύνη με τους προαναφερόμενους.
Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και η διασταύρωση σχετικών ψιθύρων, διαδόσεων και πληροφοριών, είναι εύκολη και η όποια αναπαραγωγή τους, είναι κοινωνικά απαράδεκτη και καταδικαστέα.

«Π»

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top