Πολιτικά η κατάσταση που επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας όσον αφορά την προσεχή αναμέτρηση για το Δήμο Αρταίων, ξεπερνάει όλα τα όρια της αυτοδιοικητικής λογικής αυτού του κόμματος, που δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται ούτε τα αυτονόητα, για ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θα πάει σε δημοτικές εκλογές χωρίς δικό του υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων;
Διότι αν εξαιρέσουμε την ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, που ήδη έχει ανακοινώσει την εκ νέου κάθοδό της σε αυτές τις εκλογές κι έχει ανακοινώσει και δεκάδες ονόματα υποψηφίων συμβούλων, κανένα άλλο όνομα επίσημα δεν προωθείται από αυτόν το χώρο.
Ακούγεται βέβαια το όνομα του δικηγόρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, αλλά με ψιθύρους.
Σύμφωνα με δικές μας τώρα πληροφορίες, πολλοί είναι εκείνοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν την κα Ταπραντζή, αλλά υπάρχουν και άλλοι, κυρίως από το περιβάλλον της ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ που προτείνουν τον κ. Καραγιώργο.
Επιτέλους ας πάρουν μια απόφαση, γιατί σε 45 μέρες (τελευταία ημέρα κατάθεσης συνδυασμών η 31η Αυγούστου), εύκολα δεν κλείνει ένα ψηφοδέλτιο.
Αν αυτό το Σάββατο δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο, αν επίσημα δεν δοθεί κομματικό χρίσμα ή στήριξη κάποιου υποψηφίου Δημάρχου, το πιο πιθανό είναι οι ψηφοφόροι και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, να οδηγηθούν εξ ανάγκης στην ψήφιση άλλων συνδυασμών αντίπαλων χώρων.
Τέλος, όλα το προαναφερόμενα, σε συνδυασμό και με το αυτοδιοικητικό «ξεπουπούλιασμα» του τοπικού ΠΑΣΟΚ από ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΙΑΦΑΚΑ, τα πάντα οδηγούν στην εκτίμηση, ότι και η ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, δεν το έχει σε τίποτα, να τους πει «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ», αν οι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ δεν πάρουν επιτέλους μια απόφαση.
Διότι χωρίς υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων δικό τους, για μια ακόμα φορά θα γίνουν «χορηγοί» άλλων υποψηφίων, κυρίως της Ν.Δ., και τότε άντε να τα βγάλουν πέρα με τους καχύποπτους που όχι πλέον και αδικαιολόγητα, δικαιούνται να μιλούν και για… «παιγνίδια» (που άλλωστε ψιθυρίζονται).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top