Με «σημαία» το θέμα του ΞΕΝΙΑ, ο πρώην αντιδήμαρχος Αρταίων ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Το περιεχόμενο της οποίας έχει ως ακολούθως:

«ΚΑΤΟΠΙΝ πρόσκλησης του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη  στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συντάσσομαι με την παράταξη Αρτινών Συνεργασία. Έχοντας ήδη στα χέρια μου 4.000 επώνυμες υπογραφές  Αρτινών πολιτών για την λειτουργία του ΞΕΝΙΑ ως ξενοδοχείου (και όχι ως ωδείου/βιβλιοθήκης) και την δέσμευση του νυν Δημάρχου να διεκδικήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο την αλλαγή χρήσης αυτού  από βιβλιοθήκη σε ξενοδοχείο,  έχοντας ήδη  ως πρόεδρος του ιστορικού αθλητικού συλλόγου της πόλης μας «Α.Σ. ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ» εξασφαλίσει - κατόπιν εισήγησης της Δημοτικής Αρχής - την συναίνεση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αισθητικής Γυμναστικής για την διενέργεια στην πόλη μας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αισθητικής Γυμναστικής για το επόμενο έτος, γεγονός που θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη μας και με αποκλειστικό γνώμονα  το καλό και την εξέλιξη της Άρτας,  αποφάσισα να δεχτώ την εκ νέου πρόταση του κ Τσιρογιάννη. Όταν το καλό της πόλης το απαιτεί και οι συνθήκες είναι κατάλληλες  τότε οι συνεργασίες δυνάμεων είναι απαραίτητες».

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο συνδυασμό του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ και ήταν ιδιαίτερα «εκρηκτική».

Πιο συγκεκριμένα γράφει σε σχετική ανάρτησή του:

«Έγινε και αυτό. Η κοροϊδία δεν έχει όρια! Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον ανακοίνωση υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του δημάρχου με τον οποίο έχει ξεκατινιαστεί δημόσια  στο παρελθόν ότι έχει 4.000 υπογραφές για ΞΕΝΙΑ - Ξενοδοχείο! Επειδή τις 3.500 τις μάζεψα εγώ ενημερώνω τον υποψήφιο ότι είναι κατατεθειμένες εδώ και δυο χρόνια στο Υπουργείο Πολιτισμού με παράσταση δικηγόρου 500 ευρώ… Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Tι είναι αυτοί ρε;;;».

Τέλος η παραπάνω εξέλιξη έγινε αφορμή να στηθεί πάρτι στο διαδίκτυο με καυστικά σχόλια και πολλά άλλα.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top